0
Bolig inspiration Haveliv

Mini botanisk have i vindueskarmen

IMG_9424Foto: Dorte Bak ©

English recap

Min atypiske plantekasse er ved at udforme sig til en lille grøn indendørshave, nu med et par nye tilføjelser.

I den gamle værkstedskasse, som jeg har fra min fars værksted, har jeg fået sat et par nye grønne venner, som lige giver det der ekstra til helhedsudtrykket. Jeg er utroligt glad for den lille kasse i min vindueskarm, fordi den er lidt sin egen, og fordi den på en eller anden måde varsler forårets komme. Jeg synes, jeg nævner det der “forårets komme” ret hyppigt disse dage, men jeg længes virkelig også efter det – håber, I bærer over med det.

IMG_9411

Jeg regner med at fylde de sidste huller ud også, men nu tager jeg mig lige tiden til at kigge på helheden og så beslutte mig for, hvad der skal være i de sidste huller. Den er da fin ikke?

Jeg har været på farten i dag med kursus, netværk og møde efterfølgende, og så skal jeg altså tidligt i seng i aften, så jeg kan få det sidste jetlag under kontrol ♥

English recap

I added some new plants to my atypical green box and I am really loving the look of it. It’s like an indoor mini botanical garden. When the weather gets better maybe I will move out into our terrasse, but until then it’s perfect in my window to remind us that spring is coming (hopefully soon)

…………..

LINKS & CREDITS
Photos: Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  camillakolling
  25. februar 2016 kl 18:28

  Hvor er det en super fin kasse – genial ide. Ville selv ønske at vi havde flere store vindueskarma, synes jeg mangler steder til små nips arrangementer mm.

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   25. februar 2016 kl 18:50

   Jeg har engang boet i en lejlighed med de mindste ubrugbare karme – det er vildt, at det er en detalje, man ikke lægger mere mærke til, når man søger bolig, fordi det rent faktisk har helt vildt meget betydning for ens måde at indrette sig på. Jeg drømmer om endnu dybere karme 😉

 • Reply
  Mathilde
  25. februar 2016 kl 22:32

  Så fint:-)

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.