Nem opskrift på Tzatziki

Foto: Dorte Bak ©

English recap

I får da lige lynhurtigt en nem opskrift på Tzatziki, som vel nærmest er en hverdagshelt i køkkenet?

Det er jo verdens nemmeste ting at lave, og muligvis også en af verdens mest lækre tilbehør til vel i virkeligheden alt?! Det er Tzatziki, jeg taler om, og selvsamme tilbehør blev indtaget af fire bloggerdamer til både morgenmad, frokost og aftensmad, da vi var på Kreta i september. Tidligere har jeg altid stået og drænet jugurt for at nå i mål med min Tzatziki, men man kan jo gå all-in på græsk jugurt, som jeg bruger i denne opskrift, så er der hurtigt rørt en lækker dip sammen.

Tzatziki opskrift

2 dl græsk jugurt
1 stort fed hvidløg
1/2 agurk (eller efter smag)

Pres hvidløget gennem en hvidløgspresser og rør i din jugurt.

Riv agurk på rivejernet og vend det hele i jugurten. Lad den trække mindst 2 timer men gerne natten over i køleskab. Den kan godt klare nogle dage på køl.

IMG_1360 IMG_1361

Jeg spiser min tzatziki til diverse kartofler og kød, men også gerne som dressing til salater, og det er altid en fryd af friskhed. How

Det blev bare lige det her hurtige tip på falderebet af en hektisk weekend. Næste uge bliver lige så hektisk med tusind ting, som skal ordnes, inden jeg onsdag morgen flyver til New York. Jeg satser dog på lige at hilse på jer hver dag alligevel ♥

English recap

How to make Tzatziki: Press one clove of garlic into 2 cups of Greek yogurt and then grate half a cucumber on the grater. Blend the ingredients together with a spoon and leave in the fridge for at least 2 hours before serving. The dressing is tasty, fresh and full and is a perfect garnish for potato dishes, all sorts of meat as well as a dressing for salads. 

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.