0
Bolig inspiration

Nyt spisebord

IMG_9135Foto: Dorte Bak ©

English recap

Vi har skiftet vores spisebord ud og kombinationen af det nye, mørke bord, vores sorte lampe, de blomstrede klassiske stole og et marrokansk tæppe under, skaber nærmest illusionen af en lille spiseø.

indlægget indeholder reklame_grøn

 

Vores gamle spisebord var simpelthen blevet så slidt, vakkevornt og grimt, og vi har i flere år talt om et nyt. Nu er pigerne blevet så store, at vi kan spise pænt og ordentligt, og derfor tænkte vi, at det var på tide at gøre noget ved sagen. Jeg er ovenud tilfreds med det opdaterede spisemiljø, som jeg synes hænger elegant sammen i de varme trætoner og mørke tangenter.

IMG_9119 IMG_9120 IMG_9123 IMG_9125 IMG_9135 IMG_9137

Jeg har egentlig gået og drømt om et spisebord fra Muuto, men eftersom jeg nyligt er startet op som selvstændig, føler jeg ikke, at det er smart at bruge så mange penge på et spisebord lige foreløbig. Da jeg så dette bord i IKEA for nogle måneder siden, kunne jeg mærke, at det var et bord, jeg også kunne blive glad for, så vi tog en beslutning.

Nå, det er blevet tid til at hente pigerne og holde fredag eftermiddagshygge, hvilket jeg virkelig ser frem til. I aften skal jeg fejre en sød venindes fødselsdag, hvilket helt sikkert bliver skønt. God aften til dig ♥

English recap

We bought a new dinning room table from Ikea since our old one really wasn’t appealing anymore. I actually had a beautiful table from Muuto on my mind, but since I recently became self employed I wouldn’t feel comfortable investing in it. I am very happy about this new table from Ikea though and feel it makes a big difference in the room.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.