Udgivet i Skriv en kommentar

Opskrifter til at fejre pandekagedag

Pandekagedag_opskrift på pandekager til en hel dagFoto: Dorte Bak ©

English recap

I morgen er det pandekagedag, så jeg har samlet 5 lækre opskrifter, som fører dig igennem en hel dag med pandekager på menuen. I får dem i dag, så I kan nå at foreberede jer til pandekagefesten i morgen…

indlægget indeholder reklame_grøn

 

 

Den årlige pandekagedag er over os igen, det er i morgen, så hvorfor ikke gå all-in på pandekager, når nu de smager så godt og kan laves i så mange varianter. Her er en hel masse inspiration til dig, som vil have pandekager til morgenmad, frokost, eftermiddag, aftensmad eller aftensnack… eller bare en af delene i det mindste.

Pandekager til morgenmad

Glutenfri sunde pandekager med skyr, æble, mandler og kokossukker 8 kopi

Havregrødspandekager er virkelig en favorit herhjemme, og efterhånden også noget, vi bare lige sjusser sammen. Pigerne forventer pandekager hver weekend, og da de ikke for så vidt er særligt usunde (kun ved det usunde, man vælger at putte på dem i virkeligheden), så siger jeg altså kun sjældent nej. Opskrift på havregrødspandekager findes her.

Pandekager til frokost

IMG_2987

Blinis med stenbidderrogn er en uoverskyggelig sæsonfavorit, og mine her er glutenfri serveret med lidt friskt, sprødt og spicy. Virkelig et hit! Opskrift på glutenfri blinis her

Pandekager om eftermiddagen

IMG_3714

Sådan en pandekagedags-eftermiddag må man da gerne få en lille smule sødt ikke?! Og så er de faktisk slet ikke så slemme endda med æblecreme og ristede hasselnødder. Opskrift på klassiske glutenfri pandekager med æblecreme her.

Pandekager til aftensmad

IMG_3409

Det oplagte pandekagevalg til aftensmaden er de her glutenfri tortillas med frisk fyld og blandt andet også en ærtecreme. Du kan fylde dine foretrukne grøntsager og kød i dem, og du kan endda lave dem klar i dag, skære dem i bidder og stille på køl, så de er klar til servering i morgen aften. Opskrift på glutenfri tortillas og ærtecreme her.

Pandekager som aftensnack

Opskrift_amerikanske pandekager_glutenfri 5

Er der appetit til mere, så snup et par bananpandekager med karamel, skyr og friske bær om aftenen. De er såååå gode, det lover jeg! Opskrift på glutenfri amerikanske pandekager her.

Hvis du har fulgt med hos mig et stykke tid, så ved du, hvor meget jeg elsker pandekager – alle slags faktisk. Det er og bliver bare en fantastisk spise. Jeg ønsker dig en herlig pandekagedag ♥

English recap

Tomorrow is the official pancake day and therefore of course I have to share some recipes on pancakes to get through the day. I am suggesting oatmeal pancakes for breakfast, blinis for lunch, classic crepes with apple filling for the afternoon snack, tortillas with a cream of peas for dinner and some fluffy american banana pancakes as a late night snack. Have a great pancake day tomorrow every one.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Find flere lækre opskrifter her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.