0
Hverdagsmad Lately Opskrifter

Ravioli med citron og pinjekerner

IMG_9446Foto: Dorte Bak ©

English recap

Mangler du inspiration til en lynhurtig, men smagfuld aftensmad, så brug 15 minutter på at lave denne ravioli med citron og pinjekerner.

indlægget indeholder reklame_grønJeg ved ikke, hvorfor jeg aldrig har delt denne med jer, for det er rent faktisk lidt af en hverdagsfavorit for mig. Måske har jeg undladt at dele det, fordi det næsten føles for simpelt, men det er vel netop det, det handler om – altså det med at dele de nemme hverdagstricks med hinanden, ikke?!

Du kan selvfølgelig avancere retten, hvis du har lyst til selv at lave dine raviolier, men jeg køber altså mine færdige. Pointen er jo netop, at det er hurtigt og nemt, ikke at det skal være gourmet, og på denne måde tager det cirka 15 minutter at lave, bum bum!

IMG_9451 IMG_9456 IMG_9457 IMG_9454

Sådan gør du

Til 2 personer

1 pakke store raviolier (svampefyld er favoritten)
1 spsk smør

1 håndfuld pinjekerner
Revet citronskal fra en økologisk citron
Revet parmesan

  1. Start med at sætte vand over i en gryde.
  2. Rist pinjekernerne på en pande og stil dem til side.
  3. Kog raviolien i 3 minutter
  4. På panden fra før brunes smørret, og de koglte raviolier vendes over i smøret
  5. Anret raviolien i et fad og riv citronskal og parmesan over. Strø pinjekernerne over retten og servér straks.

Retten er perfekt til frokost eller som forret, men laver du en større portion og lidt salat til, så kan du også bare gå ombord og nyde det som et aftensmåltid.

Jeg skal være alene hjemme i aften, altså med pigerne, men når de er i seng, hopper jeg selv i dynen med en lille dessert og X-Factor ♥

English recap

This dish is not rocket science but it is both quick and real tasty. Buy your raviolis, best with mushroom filling, and cook them for 3 minutes. Meanwhile on a pan melt some butter and let it brown a bit before pouring over your raviolis that are first placed in a plate. Toast some pine nuts in a pan and sprinkle them over the pasta with grated lemon zest and grated parmesan. Bon appetit!

………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Klik her, hvis du vil finde flere hverdagsretter

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.