0
Løst og fast

Så er jeg den, der er fløjet…

IMG_9242Foto: Dorte Bak ©

English recap

Endelig kom dagen. Vi flyver til New York i dag, pigerne er kysset ekstra hårdt og mange gange farvel, og vi er taget i lufthavnen med kufferten fuld af forventninger.

indlægget indeholder reklame_grøn

 

I håndbagagen har jeg min elskede Macbook, mit kamera, et par magasiner og naturligvis min Cereal Guidebook til New York foruden Politikens Rejsen går til NYC. Jeg er så klar – ikke mindst bare til at være alene med min mand, at kunne snakke og være hinanden nær på en helt anden måde, end den vi har i hverdagen, hvor alt er praktisk.

IMG_9245 IMG_9261 IMG_9242

Rejseplaylisten er også blevet opdateret, så hvis magasinerne i tasken og underholdningen i flyet ikke er tilfredsstillende, kan jeg altid lukke øjnene og lytte til mine for tiden bedste numre. Her er et par af de tunes, som ligger øverst på min playliste disse dage:

 • Jamiroquai’s “Virtual Insanity”
 • Chainsmokers “Don’t let me down”
 • “Linger” med the Cranberries
 • “Love yourself” med Justin Bieber
 • “Hollow talk” med Choir of young believers
 • “Hello” med Adele
 • “Adventure of a lifetime” med Coldplay

Jeg har planlagt et par indlæg, som poster automatisk mens jeg er væk, deriblandt et særligt gæsteindlæg, som jeg håber, I vil tage godt imod. Jeg håber selvfølgelig på at tjekke ind i ny og næ, men jeg vil ikke være styret af det, så det er rart at have sørget for, at det er muligt at holde lidt fri. Det betyder også, at jeres kommentarer måske ikke godkendes og besvares så hurtigt, men ikke at de ikke læses eller værdsættes selvfølgelig.

Har du et par last minute tips til New York, så smid en kommentar herunder – der skal jeg nok fange dem. Pas på dig derude, kærligst Dorte ♥

English recap

Take off day! I just kissed the girls goodbye and checked in at the Copenhagen Airport. New York is ahead along with foods, drinks, sleep, holding hands, laughing, kissing and missing. I can’t wait. If you have some last minute tips for me please leave a comment below with your input. Take care – love from Dorte

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se flere indlæg med hverdagslykke

Du kunne også være interesseret i

5 Kommentarer

 • Reply
  Marina / cand.mor
  17. februar 2016 kl 9:17

  Hvor lyder det fabelagtigt! Ha’ en rigtig dejlig tur.

  Kh. Marina

 • Reply
  Helle
  17. februar 2016 kl 11:05

  Nyyyyd det! Glææææder mig på dine/Jeres vegne og ser frem til en masse inspiration fra dig:-)

 • Reply
  Lene Moritzen
  17. februar 2016 kl 18:52

  Hej Dorte
  Rigtig skøn tur til jer❤️
  Sidst jeg var i København gik jeg en tur på High Lane – en gammel jernbaneskinne strækning. Det var en rigtig hyggelig tur – husk varm kaffe og måske en sandwich. Så ser I byen fra en anden vinkel.
  Knus Lene

 • Reply
  Mie / pralerier
  17. februar 2016 kl 20:00

  wuhuu! Rigtig god tur, I kommer til at elske den by 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.