Små (og store) ting fra sidste uge

 

Foto: Dorte Bak ©

English recap

Sidste uge var bestemt ikke almindelig, så den blev fyldt op af usædvanligt mange små ting. Jeg inviterer her til et kig på de ting, som især vakte begejstring sidste uge

indlægget indeholder reklame_grøn

Ja, den bliver jo lidt unik denne udgave af små ting, fordi jeg har været særligt forkælet sidste uge. Ikke desto mindre var der mange fine ting at værdsætte, og selvom jeg påtænker at lave en guide til jer med mine bedste New York-opdagelser, så sniger der sig adskillige smugkig ind her…
  

En særdeles fin morgenmad bestående af ristet bananbrød med mascarpone, honning og pistacienødder.

 

Vores helt igennem fine hotel, som har fokus på bæredygtighed. Virkelig en eminent oplevelse at bo der, oven i købet lige ud til Central Park.

 

Ham den søde fik serveret James Bond øl til selvsamme film i flyet. Jeg så ikke 007, derimod en fantastisk hyggelig film, der hedder Learning to drive. Se den!

Williamsburg stjal vores hjerter, ikke mindst fordi vi slentrede rundt i den charmerende bydel i 13 graders solskin, som gav seriøse forårsfornemmelser. I får mere info om bydelen i et andet indlæg.

 

Hjembragt lyserød last fra Disney store. Hold op vores to stjerner blev lykkelige.

En anden slags hjembragt lykke til undertegnede… Komplimentkort, souvenirs, mascara og ny taske til min MacBook.
  
 

SÅ mange fine kaffebarer tilbagelagt i både Greenwich, Meatpacking og Williamsburg.

 

Denne lille frække hotdog med tempura-torsk i dampet bolle med sprøde spinatbladene på toppen. Hold nu k..t den var god (emoji der taber dit hjerte)

 

Hjemme igen hos de to her. Shit man savner, men de kommende dage har vi lagt os i selen til at være ekstra tålmodige. De plejer lige at skulle reagere på adskillelsen, men jeg starter med at holde en halv fridag med dem i dag, så de kan blive fyldt op med masser af mor-tid.

Der var som sædvanlig masser af spiselig lykke, det må være aldersbetinget, at man mere og mere forbinder mad og drikke med lykkefølelse? ♥

English recap

Last weeks highlights are mainly focused on coffee and foods, but even so they felt indeed unussual since we spend time in NYC. Williamsburg stole out hearts, as well as a tempura bass steamed hotdog. Most of all I loved returning to my little stars with pink gifts from the Disney Store. Today I’m having a day off just to get back to the routines of cooking, writing and playing. The girls will be picked up extra early from kindergarten and my mum will stop by for coffee and bread. All is good.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se flere indlæg med hverdagslykke

madplan
Follow:
Share:

3 Comments

  1. 23. februar 2016 / 19:41

    Nøj hvor ser det rart ud! Den morgenmad er da ren gudespise – og må straks forsøges efterlignet herhjemme.

  2. 23. februar 2016 / 19:41

    PS. Glæder mig til at se mere til din New York tur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.