Udgivet i 4 kommentarer

Små ting

Foto: Dorte Bak ©

English recap

Sidste uges lykkebidder var mange og af meget forskellig art. Her er de samlet i billeder…

indlægget indeholder reklame_grøn

 

Hold da op, hvor jeg bare synes, tiden flyver. Jeg ender jo med at blive gammel! Sidste uge bød på så mange små finheder, at jeg næsten ikke ved, hvor jeg skal starte, men i hvert fald har vi både fået skik på vores hjem igen, der er kommet godt gang i min lille frisørbiks, jeg har spist og drukket godt både på hjemmefronten og i godt selskab. Jeg klager ikke, overhovedet ikke faktisk, men jeg kunne dælme godt tænke mig at tiden ville sætte farten lidt ned…

IMG_9054

I de år vi har boet her i huset, har løberen ligget i forvaring i kælderen, fordi vi ikke syntes, den passede ind. Nu har vi alligevel fundet den frem og rullet den ud i entreen. Godt nok forlænger den rummet, men nøj hvor er gensynsglæden stor hos os begge. 

Det nye spisebord er ved at være faldet til. Eller måske er det omvendt, for det er nok nærmere os andre, som er ved at vænne os til det, men i hvert fald nyder jeg de mørkere toner, som fremhæver “spiseøen” midt i vores store rum. De friske blomster blev også holdt i en brændt farve denne gang, fordi jeg synes, det lige præcis var det rigtige til looket.

Jeg kunne ikke holde mig i skindet længere, så en dag, hvor min kunde tilfældigvis også var en af dem, jeg kender privat, så besluttede vi at bestille sushi til frokost, som blev nydt mens hendes farve trak. Perfekt arbejdsdag, det må jeg sige, blink blink. Når det er sagt, så er vist meget godt, at det ikke er sådan den gængse arbejdsdag ser ud. 

Den smukke plakat er fra Kristina Dam, og den har længe ventet på at komme op på den grå væg ved skrivebordet. Det driller imidlertid med at få sat skruen i den væg, så indtil videre har jeg nu hængt den på nogle søm i stuen, hvor jeg trængte til at skifte ud i vægdekorationen. Du finder plakaten her.

IMG_9067

Den lille spirre, som en sød kunde gav mig tilbage i efteråret, vokser så flittigt, at jeg denne weekend fik omplantet den til en større potte. Er der virkelig ikke en planteekspert derude, som kan fortælle mig, hvilken plante det er? Smuk er den i hvert fald, og hårdfør, så jeg er spændt på at se, hvor stor den bliver. 

Jeg deltog i et spændende event med HTH som viste smukke nyheder inklusiv ret så tjekkede gadgets, og som havde inviteret Flemming Møldrup (ham fra Kender du typen) til at tale om tidens tendenser. Jeg er fjollet med den slags, og kunne have lyttet til ham i flere timer. Køkkenerne satte mange tanker i gang hos mig… det ville altså være dejligt!

IMG_9064

Efter pigernes indtog i deres nye værelser, havde der hobet sig en del ting og sager op, som vi havde taget ud af værelserne. Alt blev sorteret til nye pladser eller udsmidning, hvorefter vi kunne gøre hovedrent, og selvom det nok ikke lyder skide funny, så er det altså et fornøjeligt flueben at få vinget af. Nu er her fri passage og rent, yeah!

IMG_9070

Fredag eftermiddag ringede det på døren, og lige dér stod pakkeposten med en uventet overraskelse fra Lidl. Dejligt at blive weekend-forkælet med kaffe og chokolade, især når vi rent faktisk er glade for Lidl’s kaffekapsler som et budgetvenligt supplement til de originale kapsler fra Nespresso. Mums! Har I mon også prøvet dem endnu?

Rent privat tilbragte vi spontant hele lørdagen hos venner. Det som skulle have været frokost og leg blev til eftermiddagskage og senere pizza, og da kl. var 21 kørte vi hjem med 2 sovende prinsesser på bagsædet. Hold da op det var en hyggelig udvikling. I øvrigt har jeg adskillige gange set en video på youtube med New Zealændere, der laver Hakadans til et bryllup. Har du set den? Jeg er simpelthen så fascineret af det, måske man skulle lære det?

Denne uge venter også skønne opgaver, kunder og møder, ikke mindst indhenter fortiden mig, når jeg senere på ugen skal hilse på en gammel penneveninde. Hurra for Facebook. Hvad består din uge mon af? ♥

English recap

Once again I might add that time flies way to fast, but maybe just because I so enjoy each day? My little joy moments from last week were things like enjoying sushi lunch i good company, replanting my little plant, being surprised with coffee and chocolates and giving my home dedicated attention. It was in many ways a great week. By the way, have you seen the youtube with Haka dancing at a wedding? I am so fascinated by it and can’t stop watching it.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se flere indlæg med hverdagslykke

4 tanker om “Små ting

 1. Ja, jeg har set videoen (faktisk har jeg delt den, så den ligger inde på min private fb-side), og jeg synes, dansen er så smuk en gestus.

  Jeg er vild med dine glimt fra ugen der gik. Og sikke en skøn overraskelse posten kom med.
  Her er der lånt havebøger en masse, fordi kolonihaven skal afvikles i løbet af det næste 1½ års tid, og så haven kan flyttes op på altanen i det omfang, som er muligt. Så er jeg gået i gang med det sidste sengesæt til en baby, som kommer ud til sin mor og storebror i marts, og i næste uge starter opgaverne på arbejdet igen.

  1. Det lyder som nogle rigtig dejlige ting, du går og har fokus på, ikke mindst med baby på vej. Tillykke med det og nyd weekenden, måske med havebøgerne? Kh Dorte

 2. Altså, jeg er overhovedet ikke planteekspert, men jeg synes lidt, det ligner begyndelsen på et figentræ?
  Udover det ser dine glimt simpelthen så fine og dejlige ud.. 🙂

  1. Hej Signe. Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror ikke, at det er figen. Måske når det bliver størrer, jeg bliver klogere – måske du har ret. Tak også for de søde ord om mine små glimt. Jeg håber, du får en dejlig weekend. Kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.