Udgivet i Skriv en kommentar

Årets første strandtur

strand8© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Billeder fra en gåtur på stranden og en doven lang fredagshilsen fra sofaen.

I går var vi inviteret til fødselsdag, som blev holdt i et sommerhus ved Nykøbing Sjælland. Det var helt klassisk med påskefrokost, hyggesnak og en gåtur til stranden. Det var jo ikke varmt, men ikke desto mindre var der et væld af mennesker, som lige skulle se til vandkanten, kaste et par sten og trække den friske luft ned i lungerne. Vi så endda et par stykker, som hoppede i det kolde vand, brrr – jeg var ikke misundelig.

strand6 Strand4 Strand3 strand7 strand5

Jeg synes, der er noget helt vildt fint ved at fotografere stranden i det kolde skær, som den er badet i her i forårskulden. Solen, der lige nøjagtigt kan hamre en stråle gennem kuldedisen gør noget særligt ved synet, som rammer én, når man går derned.

I dag tager vi dagen helt i slow motion, og jeg er pt. på kop nummer 2 af denne langsomme slags. Elsker fridage med søvn i øjenkrogen, men endnu mere glæder jeg mig til varme strandture om bare nogle måneder. For nu må jeg varme mig foran brændeovnen, men det er nu også helt okay ♥

English recap

Yesterday we went to the beach attending a birthday party at a summer house. I collected nice stones, shot the natural beauty on the beach and snug up on the sofa as we returned to the house. My stomach was more than full os all the good easter lunch foods as we returned to Copenhagen. Today we’re taking it very slow, drinking coffees, watching the telly and me blogging. I love those days – feels like luxury for a busy mum.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.