Udgivet i Skriv en kommentar

At løbe i nyt outfit

Blomster5© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Jeg fik testet mit nye outfit på en lidt anden måde, end jeg havde planlagt. Men det bestod, og her er tale om styles, som får en plads forrest i skabet.

indlægget indeholder reklame_grønSom jeg delte med jer i mandags, var jeg ude på lidt af en ufrivillig løbetur, og det endda i nyt yndlingsoutfit, som jeg bestemt ikke lige havde forestillet mig, skulle stå model til en svedetur. Heldigvis var jeg ikke hoppet i noget med hæl, derimod mine nye yndlingssneakers og eftersom skuffelsen over dagens udvikling var til at få øje på, købte jeg mig til noget yndigt. De franske anemoner er aldeles fantastiske og står og fylder i min lille salon.

Blomster3 Outfit

Efter løbetur, skuffende opdagelse, cappucino og hvid brownie…

Blomster2

 Negle 5

Jeg ved godt, jeg har skrevet det en del gange, men jeg er simpelthen så begejstret for min seneste investering. De sneakers er vanvittigt dejlige, og så har jeg fundet ud af, at man også kan få dem i sorte… måske det skulle overvejes også?

Den fine strik er en vintage Fred Perry, som jeg har købt hos Bob & Lutetia. Hun er så dygtig til at finde fede, unikke ting til sin shop, og senest har jeg altså også været nødt til at købe en skjorte hos hende. Nederdelen er fra H&M (her), jakken fra Black Swan (gammel, men lignende herog tørklædet fra Zara (gammelt).

Jeg ligger på sengen med hold i ryggen, og det er virkeligt uhensigtsmæssigt for en frisør, så jeg håber, det går hurtigt over. God fredag aften til jer alle ♥

English recap

My new outfit passed a big test the other day when I had to run through the city.  I must say that this skirt is the most comfortable piece and still it looks chik. The sneakers are a hit and come in black as well, which I’m actually considerating to buy too now. 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se flere indlæg med mine outfits

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.