Udgivet i 4 kommentarer

Forårets outfitfavoritter til små piger

Forår for børn 1Forår for børn 2Forår for børn 4© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Uha vi går en ny sæson i møde, og lige så meget som vi glæder os til sol, forår og sommer, så ved vi jo alle, at der også skal investeres i nye garderober, ikke?! Her har jeg samlet de ting, som jeg allerhelst klikkede hjem til trunterne.

indlægget indeholder reklame_grøn

Åh åhh, foråret ankommer før end du aner det, og med det kommer en mindre udskrivning på garderobe-opgradering til ungerne, som naturligvis er vokset ud af sidste års version. Jeg både hader og elsker det, men i hvert fald er jeg allerede nu i gang med at danne mig overblik over den eksisterende garderobesituation, så jeg ved, hvad der skal købes.

I tog godt imod mine egne outfitfavoritter til den kommende sæson, så i dag får I også samlingen af styles, som jeg har forelsket mig i til pigerne. Også i den praktiske ende af skalaen naturligvis 😉

Lad os bare tage udvalget fra en ende af:

 1. Fineste kjole fra Ralph Lauren – overvejer meget aktuelt at klikke den hjem til når pigerne skal fotograferes i april.
 2. New York Tee fra Name It
 3. Også en skøn kjole fra Noa Noa Miniature
 4. Perfekt sæt bestående af stribet Tee tres chik og sort sweat nederdel
 5. Glimmersko  fra Petit by Sofie Schnoor
 6. Fin dynevest fra Benetton. Den kunne godt være en erstatning for de fine hjemmesyede veste, som jeg er bange for, pigerne ikke kan passe længere
 7. Hust & Claire laver de fineste ting og denne bluse er ingen undtagelse
 8. Sneakers fra svenske KAVAT, der laver økologisk fodtøj. De findes også i en fin blomstret model og i mørkeblå
 9. Jeg kender en pige, der ville blive ellevild med den her nederdel fra Mini A ture
 10. En rigtig tøsekjole i lyserød med prikker – find den her
 11. Sweatkjole med tøset detalje – som regel en god kombi af praktisk og pænt, som børnene foretrækker. Fundet her
 12. Klassisk og sød kjole fra Benetton
 13. Sweat fra Milk Copenhagen – skal vi kalde den for MGP-sweat’en?!
 14. Mega sød Tee, som mine piger i hvert fald ville slås om
 15. Overgangsjakke i leopard. Jeg synes, den har et meget flatterende snit og får selv lyst til at hygge i den
 16. Jersey pants fra Milk Copenhagen
 17. Sweat med print i skøn lyserød farve fra Milk Copenhagen
 18. Stribet buks, og det er her, at vi mødre også kan købe til os selv. Jeg køber bare den største størrelse, så er alle gut!
 19. Blondeshorts fra Milk Copenhagen
 20. Fede tøsesko med glimmer og lyserøde nuancer – loafers fra Melton
 21. Angulus har også lavet sneaker, som er værd at vise frem – find modellen i 4 farver her
 22. Jeg er vild med termortøjet fra Wheat, her er det en termojakke, som fås i flere skønne farver
 23. Chelsea støvler med glimmerbomber fra Pom Pom
 24. Regnjakke fra Wheat
 25. Til den smalle fod er Bisgaard altid god, så det håber jeg også er tilfældet med disse gummistøvler fra Bisgaard
 26. Termobukser fra Wheat
 27. Regnbukser fra Wheat
 28. Jeg ønsker mig de her gummistøvler med aftageligt foer fra KAVAT i voksenstørrelse, men til pigerne er de jo også geniale

Jeg er i øvrigt super glad for jeres respons på indlægget fra tidligere. Jeg var sådan lidt spændt på at se, hvad det ville føre med sig, men I er sgu søde ved mig, synes jeg. Tak og hav en fantastisk aften ♥

English recap

The season is not yet upon us but very soon it will be and therefore I have slowly begun to get an overview on the needs for wardrobe investments for the girls. The shown items are my absolute favorites both within the nice to have and the need to have theme. 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

4 tanker om “Forårets outfitfavoritter til små piger

 1. Hej Dorte
  SÅ god inspiration!!
  Blir nødt til at spørge dig….når du skriver stribede bukser i den største str., må jeg spørge hvor høj og drøj du er? For jeg kan da indimellem også bruge børnestr., men det kommer dog meget an på mærket og hvilken style?
  Kh. Helle

  1. Jeg er 160 høj og en str 38/40 i for eksempel HM-bukser – de stramme bukser dur ikke men løse Jersey pants går fint an til mig ligesom deres bluser, cardigans og jakker ?

 2. Ih, er altså lidt misundelig på dine fine collager. Photoshop? Polyvore?

  Og ja, er helt enig i det med både at glæde sig til og samtidig lidt frygte sæsonudskiftningen i garderoben. Og nu har jeg to børn at klæde på! Satte mig forleden med storebrors aflagte (unisex) tøj og skrev ned, hvad vi har at gøre med. Det overblik var godt nok tilfredsstillende at få 🙂

  1. God øvelse og dejlig struktureret tilgang der, I like ? tror app’en hedder Fotor og så bruger jeg VSCO til iPhonebilleder – de “rigtige” billeder ryger gennem Lightroom og/eller Photoshop ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.