Udgivet i Skriv en kommentar

Forårsfornemmelser …

IMG_4507

Om de ting, som får mn bolig og mig selv forårsklar – om den blå farve, om lys og om solbrændte ankler. Glædelig søndag til dig…

indlægget indeholder reklame_grøn

 

Med udsigten til forår, som jeg virkelig bare længes efter, begynder der også at afspilles en film for mit indre øje. En film, der viser mit hjem badet i lys, og hvor jeg drømmer om interiør, der giver modspil og kontrast. Filmen viser også solbrune ankler i hvide sneakers, for selvom det ikke er det sidste nye skrig, så er de hvide sneakers stadig populære i modebilledet, og jeg selv har endnu til gode at valse rundt i et par. Det tror jeg, der skal laves om på, og jeg har flere i kikkerten. Øverst på min kikkertliste er helt klart de her slip on white trainers fra Adidas, men de her fra Nike er nu også rimelig fantastiske!

På boligfronten drømmer jeg lidt større drømme, knap så realistiske endda, men skulle jeg, uden skelen til vores prioriteter, lave lidt forandringer, så kom der to nye sofaer ind, og gerne blå! Denne Blå sofa er super fin, og den ville være decideret perfekt, hvid det var velour.

Jeg er stadig fjollet med flet og bambus og har både denne fletstol og en fletliggestol på radaren. Liggestolen, som jeg mere ville betegne som sofa, ville være perfekt i vores udestue med et fluffy fåreskind. Gyngestolen her er også aldeles fantastisk.

Sneakers

Adlinks: 1. Nike sneakers med sølvstribe / 2. Fred Perry / 3. Le coq sportif / 4. Adidas trainers med kobbersnude / 5. Le Coq Sportif / 6. Puma sneaks

 

Jeg drømmer om at skifte lysekronen i stuen ud, nok mest fordi vi har haft den i mange år og jeg efterhånden bare synes, den har levet sine bedste år. Udskiftningen kunne godt være til denne eller denne, som jeg begge to har linket til adskillige gange. Jeg bliver bare ved med at være vild med den stil, så måske det slet ikke er så farligt at investere i dem snart?

Søndagen har været særlig og rar, men her sidst på eftermiddagen kan jeg mærke, at roen har sat sig så meget i mig, at jeg har lyst til at bare at smide mig på sofaen. Mon ikke det bliver til en stille aften med serier og kæresten ved hånden? ♥

English recap

Spring is near, especially inside my head, where blue sofas are taking over my mind. I see them bathing in light from my windows and this way adding a bit drama to my interior. Also I dream about sunburned feet in white sneakers, and I especially long for these babies from Adidas. They are just a bit different that the usual suspects and I love that! How do imagine yourself and your home to be ready for spring?

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.