Fredagsselfies, Frejamus og forårssko

IMG_4627© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Vi nærmest messer weekenden ind med selfies, hoppen i senge, hotdogs og nye sko, der skal indvies. Her er en hilsen fra fredagsholdet…

indlægget indeholder reklame_grønI dag er jeg kundefri i salonen. Jeg skal besøge Auping, som præsenterer spændende nyheder til børn, og jeg synes derfor det var hyggeligt at hapse Freja med. Det var nemlig blevet hendes tur til en fridag med mor, men det betød også at søster Anna havde en anelse svært ved at få morgenen på gled. Jeg aftalte med Anna, at jeg ville ansigtsmale en sommerfugl, som kunne tage med hende i børnehave, og det knækkede kurven, der ellers pegede gevaldigt nedad – heldigvis!

Fordi vejret har vist sig fra den ret så fine side de seneste dage, så har pigerne fået lov at hoppe i deres spritnye Kavat-forårsko. De er lyserøde og de er økologiske, og vi kan umuligt blive skuffede over dem, fordi de brune chelseas fra sidste sæson (se dem i dette indlæg) har været et par favoritter i garderoben, som virkelig har holdt sig både pæne og gående gennem lidt af hvert. Jeg kan godt sige det, som det reelt er: Jeg er fjollet med Kavat.

Freja 2Freja1
Freja har nederdel på fra Zara (fra efteråret) / Jakke fra Milk Copenhagen / Sko fra Kavat (eller til halv pris med hvide såler her)

Freja og jeg har aftalt at hente Anna tidligt. Vi skal ud at købe fødselsdagsgaver til fætter og kusine, og vi skal handle ind til hotdog-aften i aften. Weekenden er liiige om hjørnet og det føles fantastisk! Hvad står weekenden mon på for dig? ♥

English recap

Freja and I are having a day off – well I’m actually not but todays workday includes a happening with Auping and I decided to bring her as it was her turn to have a day alone with me. She has jumped into her favorite outfit and her brand new shoes from Swedish Kavat. They’re nice, right? Find the here. We will go and get Anna early from the kindergarten – we need to shop for hotdog night tonight and buy some birthdays presents. Oh the smell of weekend just around the corner – the day can only be a good one, huh?!

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

3 Comments

  1. 11. marts 2016 / 10:09

    Meget lækre sko i en god holdbar kvalitet 🙂
    Og hvor er I to bare super gode sammen på det foto 🙂
    God weekend til jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.