Udgivet i 2 kommentarer

Guide til Meatpacking District i New York

Guide til Meatpacking District New York© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Her får I min guide til the Meatpacking District i New York. Et område, du bestemt skal prioritere, når du er i New York, ikke mindst fordi turens bedste madoplevelse gemmer sig her.

Ligesom jeg skrev, at vi var vilde med Williamsburg, så gør det samme sig altså gældende med Meatpacking District. Her finder du Chelsea Market, som bedst kan sammenlignes med Torvehallerne i København, og i gaderne omkring findes den ene overraskelse efter den anden. Butikker som Christian Louboutin og Diane Von Fürstenberg ligger side om side med autentiske markeder og restauranter, og hævet over bydelens gader, finder du Highline, den gamle godsbane, som nu er rekonstrueret til en park med gangsti og udsigt.

Chelsea Market og Highline

IMG_9301IMG_9304IMG_9305IMG_9315

Chelsea Markets ♥♥♥♥

Start din dag med en tur ind i dybet af Chelsea Market, som har indgang fra både 9th og 10th Avenue. Der er masser af spændende spisesteder, som sælger ud af diverse sandwiches, morgenmad, pizza og meget mere. Snup en sandwich og en kop et eller andet og smut så op på Highline, der har trappeopgange udenfor Chelsea Market.

IMG_9312 IMG_9318 IMG_9321 IMG_9319IMG_9309_

Highline ♥♥♥

Slentreturen på Highline byder på udsigt over New York og over 10th Avenue, ligesom du kan følge de nyeste byggerier af luksus lejligheder, der skyder op i området. Godsbanens historie er tydelig, men strækningen har fået et visuelt løft i form af naturdesign, bænke overalt, murmalerier og diverse sjove påfund. Det er en fin mulighed for at lave et lille, roligt afbræk fra en ellers måske travl dag, og selv hvis du bare går et lille stykke af ruten, får du oplevelsen af at være et unikt og dejligt sted.

IMG_9334_ny IMG_9337_nyIMG_9333_ny

Spice Market ♥♥♥♥♥
403 West 13th Street (hjørnet af 9th Ave)

The Spice Market blev turens bedste spiseoplevelse. Vi havde ellers aldeles mange gode madoplevelser, men restauranten her gav mig galophjerte af begejstring. Restauranten er stor, indrettet med asiatisk gennemførthed og på en bombastisk måde, som sjældent ses herhjemme. Størrelsen til trods, så er der hyggeligt, og hele konceptet holder med et menukort, der er en fusion af hele det asiatiske køkken.

Som velkomststarter fik vi serveret pappadums (elsker dem), og så valgte vi ellers en god håndfuld snacks for simpelthen at få smagt så meget som muligt. Det hele var godt, virkelig godt, men jeg er aldeles besat af den ene af retterne: tempuratorsk i dampet bolle med peanut, aioli og crispy salvie på toppen (tror det var salvie). Shiiiit det smagte godt! Og så snuppede jeg deres populære ingefær cocktail til…

IMG_9330Meatpacking District guide Meatpacking District guide Meatpacking District guideIMG_9323_Meatpacking District guide

Meatpacking District guide

Meatpacking District guide

Hele området byder på lækre butikker, markeder, kaffebarer og spisesteder, så du kan også bare tage det, som det kommer. Vi faldt over et skønt, lille marked, hvor der stod standholdere og lavede mad – alt lige fra håndlavet pasta til franske macarons. Tager du en afstikker fra det, så finder du også unikke gader med attraktive byhuse, skoler og gamle, industrielle detaljer. Her er skønt, kort fortalt.

Den næste guide jeg deler bliver til Greenwich Village og så laver jeg et indlæg med mine bedste tips til en god planlægning af turen til New York. Er der mon nogle af jer, som skal til New York i nær fremtid? ♥

English recap

Meatpacking District is next up on the blog. The area was, like Williamsburg, able to sweep us off our feet with its industrial charm. We started off in the Chelsea Market where we picked up a handy breakfast and drinks to go. With our foods and drinks we went up to the Highline to take a stroll enjoying the view of 10th Ave and the cool surroundings of the old railway. Wau it’s great to see such a great way of reusing old areas. It’s a fantastic facility indeed. Back on the streets we had lunch at the Spice Market and this ended up being the best meal on our trip to NYC.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

2 tanker om “Guide til Meatpacking District i New York

  1. Nyder at læse dine små guides, da vi skal afsted til september. Har ikke været i New York siden 1997, hvor jeg var 20 år, så der er sket meget siden da

    1. Det er fantastisk at høre, at der er nogle, som kan få inspiration til turen – hvor er du bare heldig, at du har en tur i kikkerten. Jeg kan næsten føle mig vred over, at jeg ikke er på vej derover igen, he he 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.