Hyggelige ønsker til bolig og outfit

Hygge-01© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Jeg har lyst til at gøre boligen forårsklar iført en kombi af hyggetøj og sommersæt. Her er mine ønsker…

indlægget indeholder reklame_grønJep, så ramte foråslængslerne mine tanker sådan for alvor. Allerede nu fantaserer jeg om vores sommerferie skønne Singapore, hvor tæerne får frisk luft og håret får klor. Når det er sagt, så er jeg samtidig fortsat i hyggemode, ikke mindst disse dage, hvor vi holder fri med brændeovnen tændt og lidt for usunde ting at spise af. Arhmen altså, så er det da svært ikke lige at blive fristet af disse skønne fund:

  1. Fineste sæt fra Black Swan med sweatpants og sweatshirt – du behøver selvfølgelig ikke gå all-in på et sæt! Det er i øvrigt en virkelig fin meleret blålig tekstil, når man ser det i virkeligheden
  2. Fin lampe, som jeg faldt over hos Ellos. Ville den være fin i stuen mon?
  3. Hørpude i en af mine yndlingsfarver fra Himla
  4. Fint sommersæt fra HM
  5. Plaid i Hør fra Himla, som bliver prikket over i’et med den fine pude
  6. Kjole fra Ellos, som har lavet samarbejde med Sarah Jessica Parker. Den fås i off white, rød og marineblå også
  7. Fine solbriller
  8. Perfekt shopper til sommerens strandture fra Day Birger et Mikkelsen
  9. Lækre slippers fra Angulus
  10. Øreringe, som hverken er ekslusive eller dyre, men de har et super fint udtryk, som jeg er vild med

Sættet fra H&M har jeg bestilt hjem for et gavekort, jeg fik i fødselsdagsgave, så nu er jeg spændt på at finde ud af, om det klæder mig og er noget, jeg vil blive glad for. På billedet er det ganske enkelt fantastisk. Er du til Black Swan, så skal du helt sikkert kigge forbi deres webshop nu, fordi jeg spottede i går, at flere styles er på vej til at være udsolgt i flere af størrelserne.

Nå men dagen i dag bringer jo endnu en fridag. Pigerne har legeaftaler, jeg skal koge høns i asparges og måske endda en tur i Ikea ♥

English recap

My mind is spinning around the cosiness of these days home with a fire and lots of nice food. In the collage you find some of my wants this week. 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.