Udgivet i 4 kommentarer

I marts glæder jeg mig til…

IMG_4417© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Vi skriver 3. marts i dag, så inden halvdelen af måneden allerede er gået, sætter jeg fokus på et par rare ting, jeg håber at kunne gøre i marts… stort som småt naturligvis.


indlægget indeholder reklame_grøn

Så har vi fået taget hul på marts måned, og jeg fornemmer en travl måned forude. På den gode måde altså, men jeg tager mig selv i kun at se en uge frem i kalenderen, for ellers kan jeg måske ikke helt holde overblikket. Min mand har fødselsdag i marts ligesom påsken falder denne måned, så med udgangspunkt i de to “store sten” planlægger vi vores arbejdsopsgaver og ønsker.

Her er lidt af det, som jeg gerne vil nå i marts måned:

 • September Salon er netop i gang med deres halvårlige afvikling af modesaloner, og selvom jeg har lidt logistikudfordringer i morgen aften, hvor jeg har min plads reserveret, så håber jeg meget at få styr på det, så jeg kan deltage.
 • Jeg vil selvfølgelig fejre min mand med hjælp fra pigerne – jeg ved allerede, hvad han skal have i fødselsdagsgave
 • Få gang i velværetutinerne, som jeg skrev om her. Det føles lidt som om, vi bare har overlevet i overhalingsbanen, siden vi satte fod på dansk jord igen, men forhåbentlig kan vi snart få hverdagsrutinerne på plads igen
 • Lave rissotto mindst 1 gang. Jeg fik det et par gange i New York, og kom i tanker om, hvor utroligt fantastisk en spise det er
 • Købe en bambussteamer, så jeg kan komme igang med dumplings og steamed buns
 • Lave vafler på mit nye Tefal Snack Collection, som jeg fik i fødsesldagsgave, og jeg tror helt sikkert, at jeg skal hente inspiration fra hende her
 • I biografen med min honey for at se “Den danske pige”, siden vi ikke nåede det i februar

Foruden ovennævnte, så har jeg bestilt tid hos den samme diætist, som jeg benyttede for 3 år siden. Det er blevet tid til at give mig selv et skub i den rigtige retning, ikke mindst for at få styr på kostfibre og fuldkorn nu hvor jeg ikke får ret meget gluten. Jeg glæder mig helt vildt til at få gang i det igen.

Collagen øverst er mine fineste glimt fra februar

Hvad har du af planer for den kommende måned – har du nogle tips, ting jeg bare må overveje? ♥

English recap

March is upon us and I believe it’s going to be a busy one. I look forward to lots of things, especially celebrating my husbands birthday with great help from his little stars, but also minor things like starting up with a dietist, baking waffles and maybe buying a chinese steamer and try to make dumplings. I didn’t make it to the cinema last month so I hope to do it in march, cause The Danish Girl is one of those I would really lov to see. Easter is coming up, and I still haven’t made plans for those days, but I am considering a couple of days on Fyn or doing something else with the family. What are your plans for march?

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

4 tanker om “I marts glæder jeg mig til…

 1. Evig og altid smukke stemningsfyldte billeder!
  Skulle du få lyst til at komme nærmere ind på din fremgangsmåde, vil det bestemt falde i god jord her <3
  Især nu hvor marts er startet op, får jeg selv lyst til at kaste mig over mere fotografering i hverdagen.

  1. Du er en i en lang række der spørger til det, så jeg er begyndt på et indlæg hvor jeg giver et par gode tips til foto og redigering – hold øje. Men tak i hvert fald for de fine ord og nyd weekenden – kh Dorte

 2. Jeg fik samme vaffeljern i julegave. Jeg bruger stort set alle vores ris-, bulgur- og couscousrester til at lave frokostvafler med. Super god “stop spild af mad”-stil og så føles det lidt uartigt på den gode måde med vafler til frokost. 🙂

  1. Det lyder godt – jeg håber på at få gang i jernet her i weekenden ? nyd weekenden kære du, klem Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.