Lav en børnevenlig væv

IMG_9744© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Om vævning for små mennesker og om mødre, som er lige ved at stjæle projektet fra dem. Her ser du hvor nemt du kan lave en væv, som dine børn kan hygge sig med i langt tid frem.


indlægget indeholder reklame_grønDen forgangne uge har pigerne og jeg bygget lidt videre på deres sykasse. Freja kom hjem fra børnehaven med et væveprojekt på en papskive, og det kunne Anna næsten ikke holde ud. Jeg fandt et stykke pap og lavede en lille væv klar til hende også, så vi sammen kunne væve om eftermiddagen, og det er virkelig et hit, eftersom de et langt stykke hen ad vejen kan være selvkørende med det. Det er simpelthen så hyggeligt, og jeg pønser nu på selv at få gang i et væveprojekt, så jeg ikke skal ende med at hugge det ud af hænderne på pigerne… de klarer sig selv meget af tiden, så vi kan sagtens sidde sammen og have gang i hver vores allerede nu.

IMG_9755IMG_9756IMG_9752IMG_9742IMG_9741IMG_9745IMG_9743

Lav en væv til børn

Du skal bruge et stykke tykt pap. Klip hakker langs øvre og nedre kant, og sørg for at hakkerne nogenlunde sidder overfor hinanden.

Bind knude på garnet fra dit garnnøgle og lad den modhage på bagsiden i det første hak og før nu garnet gennem hvert hak indtil du har en væv.

Brug enten bare fingrene til at føre garnet eller sæt en stor nål med en blød spids på og væv så løs. Vi binder vævegarnet fast om den første tråd, så de ikke skal bakse med løse ender.

Her er lidt stille på bloggen disse dage, men kun fordi vi okser rundt i den virkelig verden med mange store gøremål. Jeg er klar med ugens lykkebidder i morgen ♥

English recap

This we’ve been weaving. It’s so very easy to make a weave by using thick cardboard and I found out that the girls can do of the weaving on their own – it really builds their confidence I can see, but I might just have to get my own project running or I might steal theirs.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.