Lykkebidder #10

IMG_9766© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Om sidste uges små lyksagligheder, herunder nørdet kaffeglæde, sæsonens bedste investering og havens indvielse…

indlægget indeholder reklame_grønSidste uge var super fin og travl, ikke mindst fordi vi flytter rundt på nogle meget store og spændende sten her i hjemmet, som jeg endnu ikke kan dele med jer dog. Jeg har samtidig meget travlt som frisør, og finder hele tiden ting, som jeg er nødt til rent teknisk at tage mig af bag bloggens ellers pæne overflade. Alt dette forhindrer mig dog ikke i at nyde de små glimt, som opstår, og her er bare et lille udpluk af de ting, jeg glædede mig ved sidste uge…

IMG_4617

Nye smykker, som jeg købte ved lagersalget hos Maria Black i sidste uge. 

IMG_9737

Solskin på en hverdagseftermiddag endte ud med en times leg i haven – så kan man endelig mærke, at der venter os noget godt de kommende måneder.

Travlhed med alle mine søde frisørkunder – jeg er ved at være landet et super godt sted, hvor det kører fornuftigt rundt, og jeg har samtidig fundet nogle velfungerende rutiner, som betyder, at jeg ikke bruger unødige kræfter på at levere gode klipninger og farveresultater. Det er skøøøønt! 

IMG_9766

Lørdag kunne jeg endelig hente de her babies på posthuset, og jeg hoppede i dem straks! Find dem her.

Jeg har fået nyt legetøj i form af en manuel kaffemølle, så der leges med kaffebrygning på den gammeldags måde…

Spændende aftenmøde med Kristina Dam på favoritcafeen i nabolaget. Vi brygger på et læserevent, som du kan deltage i – jeg bringer selvfølgelig meget mere information om det snart, men det bliver en spændende mulighed for at møde Kristina Dam og høre om hendes rejse til at være en højt respekteret designer i både ind- og udland.

Freja og jeg holdt fridag sammen i fredags, og startede med et event hos Auping, der viste os nogle spændende nyheder – en super luksus køjeseng og et sneak peek af en daybed, som jeg godt gad have herhjem

IMG_4615

Lykken er at springe ud i et outfit, der minder om sommerfornemmelser… 

Jeg starter ugen med at sætte mig selv og min sundhed stævne, men det kan I høre mere om på et senere tidspunkt. I hvert fald er mandagen allerede i fuld gang, og jeg er i gang med at høvle mig gennem bunkerne af hængepartier, som efterhånden har hobet sig op i min mailboks. Gad vide, om man nogensinde når dertil, hvor man føler sig “med”? ♥

English recap

Last week I was happy to bring my Freja to an Auping event. They are launching a bunk bed but mostly I fell in love with a day bed that will hit the market in the fall ´16. Also I brought extra happiness into my every day wearing my new jewelry and new sneaks, that will probably become the best investment this season. Also I engaged in an exciting meeting with talented Kristina Dam since we’re preparing an event for you readers. My workdays are extremely busy theses days, which of course is a good thing, but I tend to fall behind on the blog business and with my mailbox as well. Today I’m doing my best to get through some of the piles though… happy monday to you all!

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.