Udgivet i Skriv en kommentar

Lykkebidder #11

IMG_9834© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Mandag er allerede ovre, men vi skal ikke glemme at gemme de små lykkebidder fra ugen, der gik. Dem får I her med små fejringer af forskellig art…

indlægget indeholder reklame_grønSidste uge føltes næsten som den første forårsuge – vejret har jo været rimelig stabilt og ovenud dejligt. Jeg flyttede min arbejdsplads ud i vores havestue, hvor jeg nu modtager mine kunder med åben dør og kig til haven. Det er aldeles perfekt, ikke mindst fordi der nu indfinder sig væsentligt færre hår i mit køkken og spisestue.

Min mand havde fødselsdag i går, og han fortjente det hele, så pigerne og jeg var ekstra hemmelige hele ugen op til. Det blev til en ny cykel, han trængte meget, og et par andre småting, men vigtigst af alt, så havde pigerne gjort sig umage med en hjemmelavet mystisk gave og et dejligt kort fra dem begge. Elsker at observere dem, når de smeder planer, og jeg kan rigtigt fornemme de store sociale kompetencer, som efterhånden er blevet lagt i deres værktøjskasse. Her er lykkebidderne i sin visuelle enkelthed…

IMG_9825

Påskeblomster fra verdens sødeste kæreste

IMG_9828

Min aller-yndlingsblomst – eller en af dem i hvert fald – har fået tvillinger

IMG_9827

Fin poster, jeg har fået af Merrild, som danner perfekt par med min macrame

IMG_9829

Hjemmeplukket buket med hjemmelavet påskepynt – så bliver det næsten ikke bedre

IMG_9832

Perfekt lørdag i haven, som vi sluttede af med bålfad og snobrød. Indenfor ventede brændeovnen, sækkestolene og Gurli Gris

IMG_4700

Lækker sovekat

stue1

En anden grøn ven, jeg elsker

IMG_9834

Fødsesldags-morgenbord for farmand, som havde fødselsdag i går

Små ting

Ny salon, eller ikke helt, men jeg har flyttet salonen ud i vores havestue, hvor døren kan stå åben og man kan mærke og høre haven. Det er simpelthen så hyggeligt, og kunderne lader til at have nydt det i stor stil også 

Et højdepunkt denne uge må også være, da jeg klikkede billetter hjem til dette års Cirkus Summarum forestilling. Det var ganske enkelt så stor en oplevelse sidste år, at vi er nødt til at gøre det igen. Pigerne ved det ikke endnu, der går nok længe, før de får den info, men indtil da jubler jeg indvendigt.

De næste 3 dage er jeg alene hjemme. Familien er taget i sommerhus, mens jeg arbejder igennem med forårsklipninger og skriblerier. Det er dejligt, men også lidt mærkeligt ♥

English recap

Last week was filled with green joy both indoor and outdoors. My plants are thriving and even having babies, and outside in our garden all furniture has been washed down and is ready for the summer to arrive. We made a bonfire to celebrate and baked some bonfire bread.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.