11   242
15   219
2   204
1   87
2   149
7   174
11   309
0   154
0   73
13   256

Lykkebidder #12

IMG_9898© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Sådan en påskeferie kan føles som luksus for sjælen, og sidste uges gøres her op i store og små lykkebidder…

indlægget indeholder reklame_grønDen forgangne uge var fuld af spiseglæder, såsom tarteletter med høns i asparges, en absolut klassikerfavorit i min bog. Jeg elsker de forbandede tarteletter! Endvidere fik vi hygget med min mor og hendes kærlighedsven, med min svigerfamilie i sommerhuset og vi fik slappet af en masse. Vildest af alt, så har jeg haft gang i tommestokken, tegneprogrammerne og revet dankortet, fordi vi brygger på planer om at bygge en salon herhjemme og for at få det til at lykkes, skal vi samtidig lave et nyt køkken. Wau, det er vildt og det gør mig en lille smule ængstelig indvendigt, men jeg glæder mig enormt meget til at se det færdige resultat – forhåbentlig snart.

Her er lykkebidderne fra uge 12 serveret i en stor pærevælling…

Jeg fangede den fineste aftenhimmel i går, da jeg var på vej til syndens hule (kiosken that is)

IMG_9933

Vild planlægning her i hjemmet, som I nok skal høre meget mere om i løbet af foråret. Vi har netop bestilt et nyt køkken, som skal gøre vores hverdag og mit arbejdsliv meget meget federe… 

IMG_9898

Påskeferie, når det er bedst! Børn, der leger i nattøj og ny yndlings-termojakke… 

Jeg har fået ny favoritcreme til hænderne, og blev så begejstret, at jeg har købt den hjem til videresalg i salonen…

De allerfineste piger tog tre dage i sommerhus med deres farmand, mens jeg arbejdede igennem med saksen og farvepenslen. Tilbage igen fik begge piger klippet spidserne og så tog vi en ny, lækker hårbørste i brug.

Kaffe1

Jeg brygger kaffe i spandevis og prøver forskellige bønner og bryggeteknikker af. I morgen skal jeg købe filtre til min Chemex, og jeg glæder mig utrolig meget til at prøve kræfter med min egen guide til slow brew.

IMG_9851

Ferien har været ekstraordinær god og de to trunter her har virkelig været gode og glade søstre. Har næsten ondt af dem, nu hvor hverdagen skal fange an igen, men jeg tror nu også, at de trænger til noget normalt snart. Om 1 måned starter de fanme i forårs-frit!

I morgen fanger hverdagen an, og det ser jeg faktisk frem til. Jeg elsker ferie, men jeg kan nu også godt lide hverdagen og dens rutiner, ikke mindst glæder jeg mig til at se ugens kunder ♥

English recap

So last week was a bit different since we celebrated the easter with a holiday in our own home. I love being at home and spending time in other ways than usual, but it also gave us upportunity to get some things done. I bought a new kitchen – yeo you read it right, we’ve placed an order for a new kitchen and within the next months we will be building a new kitchen and a hair dresser salon for me! I hope you enjoyed some holidays too? 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.