Udgivet i 1 kommentar

Lykkebidder #9

IMG_9731© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Ugen bød på materiel lykke, følelsen af at være gennemskuet, solotid med Freja og alt muligt andet godt…

indlægget indeholder reklame_grønArhmen altså, sikke en uge. Fuld af almindeligheder og små glimt, som kan være svære lige at huske sig selv på, og samtidig følelsen af at store ting og følelser skal finde en hylde at regere på. Pigerne starter i forårs-SFO om et par måneder, og der er opbrud i deres verden – nogle venner skal gå på helt andre skoler, og de er bevidste om, at de skal skilles fra dem om kort tid. Samtidig vokser de med opgaven, og vi ser, hvordan de er ved at blive skoleklar, men hold nu op, hvor skal man finde sin tålmodighed frem for at rumme de udbrud, som giver sig til kende ind imellem. Det er selvklart noget, som fylder en del i hverdagen hos os voksne også…

IMG_9735 kopi

Det fineste og absolut velvalgte (forsinkede) fødselsdagskort ankom til mig lige op til weekenden. Det kunne jo ikke være mere sandt og afsenderen kender mig i hvert fald ganske godt! 

Sjovt udsagn fra Freja!

Hyggeligt møde med en veninde, som købte mig en super frisk citronjuice på Palæo i Torvehallerne. 

Et syn man bliver glad af!

IMG_9731

Jeg stod godt nok i kø meget længe, men det var det hele værd. Maria Black holdt lagersalg sidste uge, og jeg fik reddet mig selv et armbånd, en ring og en halskæde, som jeg kan mærke, at jeg bliver aldeles glad for.

12814626_10154013625604490_648826401786507230_n

Mens søster Anna var på legebesøg og farmand sov et par fest-promiller af, smuttede Freja og jeg på Ingolfs Kaffebar for at hygge med juice, kaffe, røræg og bøger. Det er helt unikt og dejligt med den slags alenestunder – så ustressende og let.

Selvom jeg slet ikke burde, så kunne jeg ikke andet end klikke de her hjem. Det er dem, jeg har ledt efter i flere måneder, og der var udsolgt i flere størrelser, så jeg turde ikke vente. Nu går jeg bare og tripper efter at få dem hjem – håber de passer.

Allerede nu er vi jo i fuld gang med en ny uge, som lader til at blive en spændende én af slagsen. I hvert fald tager jeg hul på en vild planlægning for nogle transformationer i vores hjem, som jeg håber bliver til virkelighed ♥

English recap

The girls will start in preschool in a few months, and they are reacting sometimes positive and sometimes negative to this fact. Some friends will attend different schools and of course the little minds are aware that they need to be separated from them shortly. This is obviously something that takes up a lot of our minds and energy these days.

Last week had some tough moments but definitely too some great ones – among others I went to an outlet with jewelry from danish Maria Black. I stood in line for a long time but I did feel that it was worth it since I brought home a ring, armring and necklace at a very affordable and attractive price. Another material happiness has to be these shoes that I placed an order for – now I am just waiting to receive them and I sure hope they fit!

To mention some less materialistic things from last week I enjoyed solo time with Freja, fell in love with a mountain of fresh tulips, received the most perfect birthday card and laughed over the funny things that my kids are sharing these days. Perfection lies within the little things, and this is exactly why I keep sharing my happy bites from the every day life.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

1 tanke om “Lykkebidder #9

  1. Åh, jeg dør lige lidt over de smykker! Hvor heldig du dog er 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.