Udgivet i Skriv en kommentar

Mit stille hjem

Glimt5© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Efter sådan en fantastisk påskeferie føles huset pludselig tomt og forladt. Jeg nyder det, og har indkapslet et par vinkler fra vores hjem, som jeg synes siger en masse …

indlægget indeholder reklame_grønDet er lidt sjovt, at man selv kan opleve sit hjem som talende. Især i dag efter en larmende og skøn påskeferie med hele familien i hopla, der synes huset forladt og larmende tavst. Nogle af vinklerne herhjemme er bare dem, jeg får mest øje på, og jeg synes næsten de taler til mig, når jeg fanger dem i øjenkrogen. Jeg har flyttet min hvide collage ind i stuen, og måske bliver den hængende der. Jeg synes den gør sig godt begge steder, så jeg bruger nok lige et par dage på at mærke efter.

Den lyserøde jubilæumsstol fra Fritz Hansen kan virkelig bare noget – den fanger mit øje hver dag, og spreder godt humør til resten af interiøret, fuldstændig ligesom det marrokanske tæppe. Jeg elsker, at jeg kan blive så glad af synet af mit eget hjem – er det slemt at indrømme det??

Glimt2 Glimt3 Glimt6

På stolen ligger det seneste mormorstrik, som jeg bare aldrig bliver træt af at få ind ad døren. Faktisk har jeg selv leget med tanken om strik, men jeg har ikke de bedste erfaringer med min tålmodighed i forhold til den slags projekter. Ikke desto mindre har jeg lagt bestilling på denne fine strikkeopskrift, som jeg nok kaster mig ud i lige pludselig.

Det fine lyserøde retrobillede var en gave, jeg fik af Sabine Brandt, dengang jeg besøgte hende i hendes atelier. Kan du huske det? Jeg er stadig helt fjollet med hendes skøre, farveglade og inspirerende univers. Besøg atelieret her, hvis du har lyst. Nå, men billedet elsker jeg – min mand hader det, så jeg flytter lidt rundt på det, så jeg selv har glæde af det, samtidig med at det ikke skal være til gene for ham.

Jeg skal spise bæredygtige burgers i aften, i godt selskab af både bedsteveninden og en masse af de søde bloggere, jeg kender. Tænk engang, jeg glæder mig helt enormt ♥

English recap

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.