Udgivet i Skriv en kommentar

Shit happens… Om min dag

© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Jeg har ladet mig lede ind i fristelse. Jeg er slemt skuffet og måtte samle mig selv op på en materiel måde. Sådan går det bare nogle gange, når ens planer ikke realiseres, hvilket er præcis min dag i en nøddeskal. Murphy’s lov længe leve…

indlægget indeholder reklame_grønJeg havde en aftale, som jeg virkelig havde set frem til. Ja, faktisk har jeg decideret varmet op til den, booket den online for flere uger siden og fået den bekræftet (troede jeg!!). Jeg havde virkelig set frem til det, hoppede på bussen, som ændrede sin sædvanlige rute undervejs. Jeg hoppede af ved Tivoli og slog adressen op på telefonen, og fandt ud af at stedet var flyttet – til den anden ende af byen god dammit! Jeg var ellers i god tid, men ikke længere, så jeg tog benene på nakken og løb gennem byen. Men ak, da jeg nåede frem til der, hvor nålen var sat på kortet, fandtes hverken adresse eller det, jeg søgte. Jeg panikkede, men havde ringet og lagt en besked om min forsinkelse, og mens jeg fandt ud af, at de ikke var flyttet, og at jeg rent faktisk var løbet lige forbi og kunne have været der til tiden, begyndte jeg at spæne i den retning, jeg kom fra, alt imens jeg i mit hoved førte adskillige samtaler af mere eller mindre undskyldende karakter.

Jeg nåede frem med et kvarters forsinkelse, hvilket egentlig er meget godt klaret – og fandt ud af, at hun ikke ventede mig, men rent faktisk var igang med andre kunder. Min tidsbestilling var ved en fejl slet ikke blevet registreret!! SUK

IMG_4675 IMG_4676

Aftalen var med en diætist, og bekræftelsen jeg havde fået, var ikke en bekræftelse. Det var en mail, der forklarede at tiden ikke var blevet registreret, og at jeg skulle forsøge igen. Heldigvis kan man smide penge efter problemerne, så jeg slikkede sårene med en brownie på Emmery’s, og fortsatte til Torvehallerne, hvor de smukke franske anemoner kaldte på mig.

Nu har jeg booket en ny tid i april og må så vente et par uger til… Men jeg var klar, klar, og jeg tænker at det giver mig mulighed for at være lidt bedre forberedt, når jeg kommer, og så må jeg jo gøre mit bedste for at komme igang med udrensningen på egen hånd, så jeg ikke bliver en hel måned bagefter 

English recap

Oh this day didn’t happen at all the way I was planning – just one those days you know. I needed some cheering up and buying beautiful flowers and eating cake (yup, healthy decision !) seemed to be the only way out.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.