12   157
4   58
24   318
2   139
1   92
3   103
5   175
4   88
14   205
17   144

Sund trifli med æble og pære

Sund trifli med æble og pære© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Om sunde desserter uden sukker, og om alligevel nogle gange at vælge den usunde variant. Her er i hvert fald en nem og ikke så usund dessert, der er meget nem at lave – en trifli med æble og pære.

En af mine største laster, det er desserter og søde sager. Derfor er det også et vigtigt punkt at forholde sig til, hvis man prøver at skrælle ind til fornuften og skabe lidt sundere vaner. Jeg er efterhånden blevet ret god til at lave “sunde desserter”, og når ellers jeg er i humøret til at det ikke må være for syndigt, men godt må smage lidt derhenad, så hiver jeg blandt andet denne frem. En trifli med crunch, blød og sød creme og kompot af pære og æbler.

Sund trifli med æble og pære Sund trifli med æble og pæreSund trifli med æble og pære

Trifli med æble- og pærekompot

Du skal bruge:

Æble- og pærekompot (opskrift her)
2 spsk skyr
2 spsk Isis vanilleis
2 spsk Isis choko crunch 

Is og skyr blendes med en stavblender. I et glas lægges kompot, crunch og creme skiftevis i lag indtil glasset er fyldt og klar til at blive indtaget med nydelse og velbehag. Jeg lover, den smager virkelig skønt, og den er aldeles hurtig og nem at lave, især hvis kompotten allerede står i køleskabet, hvilket jo er plausibelt. Jeg bruger den i hvert fald også på min havregrød ind imellem.

I dag har min mand fødselsdag, så pigerne og jeg sørgede for morgenbord og senere en sød overraskelse, som I får opskriften på i næste uge, for det var et klassisk hit. Jeg håber, I har nydt jeres weekend, måske I har ferie nu? ♥

English recap

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
0
Share:

1 Comment

  1. 21. marts 2016 / 9:15

    Den ser meget lækker ud 🙂
    Bestemt en kombi jeg vil prøve 🙂
    En dejlig ny uge til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.