Udgivet i 1 kommentar

Ugens negle og et forsøg på at komme dårlige vaner til livs

Negle 4© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Jeg prøver løbende at ændre en af mine absolut dårligste vaner, og jeg har nu investeret i kosttilskud og ikke mindst gjort mig umage med at pynte neglene lidt…

indlægget indeholder reklame_grønOkay, med den overskrift lyder det næsten som om, jeg hver uge har et negletema, hvilket bestemt ikke er tilfældet, men jeg prøver at gøre mig lidt umage, fordi det som en positiv konsekvens afholder mig fra at bide mine negle og fingre helt fra hinanden. Det er måske min værste dårlige vane af dem alle!

Neglene her har jeg lavet med klistermærker til at afgrænse med og to farver. Desuden bruger jeg denne base coat og denne hurtigttørrende top coat. Den lyse af farverne har jeg i øvrigt selv blandet mig frem til, fordi det endnu ikke er lykkes mig at finde en lys farve, der kan det, jeg søger.

Negle 3

Start med at ordne dine neglebånd (som jeg sprang over denne gang og fortrød!). Læg en base coat og den lyse farvede lak på hele neglen

Negle 2

Tag din maskingtape eller andre klistermærker og klip en pæn bue. Sæt den på neglen og tryk den godt fast, så der ikke er luftlommer i kanten

Negle 1

Pensl den farvede lak på og vent blot et par sekunder før du forsigtigt tager klistermærket af igen. Venter du for længe risikerer du at ødelægge kanten.

Negle-3

Jeg døjer med alt for tørre neglebånd, fingre og negle, så jeg har været forbi helsebiksen for at købe Oil of Life, som er et planteoliekosttilskud, jeg benyttede mig en del af, mens jeg var på barsel. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg holdt op med at tage det på et tidspunkt, selvom jeg sådan set havde gode erfaringer med det. Jeg blander det i smoothies, og håber altså, at det vil have positiv betydning for mine negle, hud og hår.

Jeg flashede neglene på Instagram forleden, hvorefter én først troede, at jeg var kommet til skade. Jeg kan godt se, at det kunne ligne det, men jeg er nu alligevel glad for mine sjove negle, så længe de holder. Leger du også med neglelakken ind imellem? ♥

English recap

I bite my nails – and the cuticles too. I hate it, but I can’t stop. Even worse my nails and hands are all dry and every attempt of converting the dryness into moist has failed. I have invested in some plant oil to mix in my smoothies in the hopes that it will help, but to stop my self from biting I’ve taken a whole other approach. I’m making an effort simply by doing something extra with the polish.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

1 tanke om “Ugens negle og et forsøg på at komme dårlige vaner til livs

  1. Flot som du har lavet dine negle 🙂

    Neglebidning er en dårlig vane, gjorde jeg selv engang og du har ret, at ligge lak og gøre dem fine, det kan afholde fra at bide dem i stykker.

    Jeg har selv lavet tegneserie negle, du må gerne kigge forbi og se dem på min blog.

    Rigtig god dag til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.