Udgivet i Skriv en kommentar

Yndlingsvinklen i min stue

stue1© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Om yndlingsdetaljer, kattehygge og glæden ved et færdigt rum. Her er en vinkel fra min stue, som jeg vist ikke har fået delt med jer for nylig.

indlægget indeholder reklame_grønKender du det, at man fikserer på det samme igen og igen? I ens hjem betyder det måske, at man altid ser den samme vinkel og overser nogle andre. Som en krølle på det, er der for mig personligt stor forskel på de vinkler, jeg oftest deler med jer her på bloggen, og dem, jeg ser med det blotte øje. For eksempel kan jeg ikke entrere vores stue en eneste gang uden at bemærke hjørnet med mine Monsteraplanter og Kristina Dam-plakaten, men alligevel tror jeg ikke rigtig, jeg har delt hjørnet med jer – i hvert fald ikke efter plakaten er kommet op, eller har jeg?

Der er blevet så ufatteligt hyggeligt i stuen efterhånden, og gardinerne, sofabordet og stylingen med planterne rundt omkring, gør virkelig en fin forskel. Vi føler at vi er “færdige” med stuen… og så er der jo bare nogle katte, som tilfører den der sidste hygge.

stue3 stue2

Det er et HAY tray table, som står i hjørnet, og selvom vi faktisk var i tvivl om det, da vi købte det, så er det i virkeligheden nok det møbel, som gør den største forskel i vores stue. Måske lige med undtagelse af sofabordet, som jeg viste jer i dette indlæg.

Planterne lever i øvrigt i bedste velgående, så de og jeg som makker har slået alle odds! Skal du springe ud i noget planteri, så husk at hop forbi min guide for plantedummies. Der er god erfaring af hente, før du hopper ud i din første plantesucces – det lover jeg!

Jeg hopper hurtigt videre i teksten, for jeg har kunder i stolen og brugte bare lige en kort pause på at opdatere jer her fra forårslyset. Nyd dagen derude, kærligst Dorte ♥

English recap

I often see the same details when I enter my livingroom, but for some reason I don’t think I have been sharing this corner on the blog. I am in love with the poster from Kristina Dam and the tray table from HAY is perfect to mark the otherwise dead corner. 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se flere indlæg med billeder fra mit hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.