0
Monthly Archives:

april 2016

Børn

Børnefødselsdag, helium og pastelfarver

Pastelfarvet fødselsdagsshopping© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Om planlægning af en pastelfarvet børnefødselsdag midt i vores øvrige kaos, og om små og store milepæle i børnenes liv…

indlægget indeholder reklame_grøn

Der er en måned til pigerne fylder 6 år, i morgen har de sidste dag i børnehaven og mandag starter de i forårsfrit. Det er så vildt og alligevel lige efter bogen – vi er klar, de er klar, og så alligevel ikke, fordi hvad er det lige, vi er klar til? Faste mødetider? Madpakker? Uanset hvad, så er det nogle store skridt og derfor markeres de enkelte ting naturligvis også.

Continue Reading

Uncategorized

Stille status og 5 heldige vindere

Merrild 30© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

En stille status fra jeres trætte blogger, og så annoncerer jeg ikke bare 1 vinder, men hele 5 heldige vindere, mens jeg selv nyder en god langsomt brygget kop kaffe.

indlægget indeholder reklame_grøn

 

Jeg nyder en stille formiddag ved skærmen, og jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst havde den mulighed. Det betyder jo, at jeg kan få samlet op på alle de tanker, som lige nu er nedfældet i kladder til fremtidige indlæg, men også at jeg bare lige kan trække vejret dybt ned i mavsen, hvilket er tiltrængt midt i bryggerodet.

Continue Reading

Bryllupstips & -forberedelser

5 rustikke festlokaler til bryllup i København

rustikke festlokaler til bryllup i københavn© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Jeg har fundet 5 fantastiske festlokaler, som er rustikke og ret perfekte til en bryllupsfest i København. Sammen med dem, giver jeg mine tips til den gode festplanlægning og linker til en masse relevante indlæg om bryllupper…

indlægget indeholder reklame_grønJeg har pludselig mange omkring mig, inklusiv flere af jer læsere, som skal giftes, og jeg skal selv til bryllup til sommer, hvilket jeg naturligvis glæder mig vanvittig meget til. Jeg kan næsten ikke komme i tanker om noget mere fantastisk end bryllupsfester, og især hvis festen er planlagt omkring en autentisk og nærværende stemning. Det har selvfølgelig meget at gøre med festens gæster, men festlokale og planlægning er nu også væsentlige brikker for at sikre en god fest.

Continue Reading