Udgivet i Skriv en kommentar

5 rustikke festlokaler til bryllup i København

rustikke festlokaler til bryllup i københavn© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Jeg har fundet 5 fantastiske festlokaler, som er rustikke og ret perfekte til en bryllupsfest i København. Sammen med dem, giver jeg mine tips til den gode festplanlægning og linker til en masse relevante indlæg om bryllupper…

indlægget indeholder reklame_grønJeg har pludselig mange omkring mig, inklusiv flere af jer læsere, som skal giftes, og jeg skal selv til bryllup til sommer, hvilket jeg naturligvis glæder mig vanvittig meget til. Jeg kan næsten ikke komme i tanker om noget mere fantastisk end bryllupsfester, og især hvis festen er planlagt omkring en autentisk og nærværende stemning. Det har selvfølgelig meget at gøre med festens gæster, men festlokale og planlægning er nu også væsentlige brikker for at sikre en god fest.

Vi selv blev gift i september 2013, og vi bliver igen og igen spurgt til lokalerne, hvor vi holdt festen. De var unikke og festen var virkelig god – ikke kun for os selv, men noget vi bekræftes i fra venner og familie, der deltog i dagen. Jeg tænkte, at jeg ville dele et par gode festlokaler med jer, som er i gang eller skal til at i gang med planlægningen af jeres bryllup eller en anden stor fest. Nummer 2 på listen er stedet, vi holdt vores fest, og nummer 1 er naboen til nummer 2.

bryllup 1 kopi bryllup 2 kopi

5 rustikke og anderledes festlokaler til bryllupsfesten i København

  1. Olsen +3 – stemningsbilleder her
  2. Il Buco – stemningsbilleder her
  3. Pakhus Bryggen
  4. De forenede sejlskibe – en skonnert, der sejler stille rundt, mens der festes
  5. Sundance Cph – en husbåd i indre København, se billeder fra båden her

BRYLLUP 4

Det er nu 2 år siden, at jeg selv blev gift (se masser af billeder fra dagen her), og jeg spørges stadig jævnligt til vores lokation, valg af brudekjole, gode råd til planlægningen og alt muligt andet. Derfor slutter jeg indlægget af med en oversigt over nyttige indlæg, jeg tidligere har delt på bloggen.

Gode links til bryllupsplanlægning

Jeg har jo skrevet en del om vores bryllup dengang, det var aktuelt, så jeg tænkte, det lige ville være fint med en linksamling, så du nemt kan finde frem til det relevante, du behøver at vide her og nu:

Jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne blive gift igen – altså med min mand. Den dag er og bliver virkelig unik og fin, og vi taler jævnligt om den herhjemme. Selv pigerne, der kun var 3, husker kirken og kjolen ♥

English recap

Something about planning a wedding! I married in 2013 and the party was held rustic at a local place in the central Copenhagen and since I still get questions regarding the location and our party, I wanted to share 5 locations in Copenhagen, that I would consider if I was to plan a wedding today. 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Find alle bloggens indlæg om bryllup her

Kan du lide mit arbejde her på bloggen, så hjælp mig ve dat bruge disse links til at købe dine ting online. Jeg får en lille kommision af salget, som ikke påvirker din pris. Det er en lille indsats, som gør en stor forskel for mig. Tak!

EllosBoozt – Bog & IdeCoop.dk – Coolstuff – Matas – Nicehair – AlerinAvavilleLegebutikken
Bagetid.dkApopro Online Apotek – Du glemmer det aldrig – Australian BodycareJysk Frisørlager
Asos – Emirates – Hotels.com – Vero Moda – Room21

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.