Amager Strand // Copenhagen beach

Amager Strand 10© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Amager Strand er et fantastisk eksempel på at by og strand kan kombineres, og vi er så heldige at bo meget tæt ved denne strand midt i København.

I vores baghave, eller sådan føles det i hvert fald, ligger en strand. Ikke en hvilken som helst strand, derimod et giga projekt, som for omkring 10 år siden blev realiseret. Man gav den gamle strand en gedigen overhaling, således der i dag findes en flere kilometer lang sandstrand mod Øresund. Du passerer en gangbro over en lagune for at nå helt ud til stranden, som tillige har en lang strandpromenade, hvor der flittigt rulles på rulleskøjter, cykles, løbes og gås lange ture. På Amager strand er der en babystrand med soppeområde ligesom der er et område, der er markeret som hundestrand, hvor hundeejere må slippe hunden løs – altså såfremt de stadig har styr på den that is!

Om sommeren elsker vi at køre til stranden, som er i både gå- og cykleafstand for os, og vi flytter gerne ind for en hel dag med picnickurve og ekstra tøj til de badende piger, som bliver kolde undervejs. Sæsonen er lige knap til de lange dage på stranden endnu, men til gengæld er det genialt at starte en søndag dernede – med kaffe i en termokande eller med cykler og vind i ryggen.

Amager Strand 4Amager Strand 5Amager Strand 2Amager Strand 7Amager Strand 6Amager Strand 1Am strand1Amager Strand 8Amager Strand 3

Med vinden i ryggen den ene vej, kan du nok regne ud, at det strøg lidt langsommere på tilbagevejen, så vi blev da hurtigt enige om, at vi havde fortjent en stor stak Rasmus Klump pandekager, da vi var vel hjemme igen. Skøn skøn start på den sidste feriedag!

Skal du en tur til stranden snart, så gør dig selv en tjeneste og start med morgenmad på skønne Wulff & Konstali ved Lergravsparken Station, hvorfra du kan gå over gangbroen til stranden. Det er en fantastisk familieaktivitet uanset om det er sommervejr eller bare godt forårsvejr.

Det var jo en kort uge, der gik, men nu har vi allerede weekend igen. Jeg har kunder på i dag, men glæder mig til en masse hygge med familien denne weekend ♥

English recap

In Copenhagen we have a beach, and it’s a great beach. Here is a perfect example to prove that you can have it all – both beach and city. The recent weekend we went there in the morning with the girls’ bikes, and we strolled almost all the way to the end and back again. If you are ever in Copenhagen during the summer, be sure to spend time on Amager beach which will for sure be full of people, ice cream shops and a soft breeze. Use Metrostop “Lergravsparken St” and start off with breakfast at Wulff & Konstali and then walk to the beach to bathe and relax afterwards. 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.