Udgivet i 2 kommentarer

En stak favoritbøger

bøger 8© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Jeg er i en inspirationssøgende periode, hvor jeg graver ideer frem fra bøger og magasiner. Her deler jeg en liste over de bøger, som jeg for tiden tyr til i min jagt på en bedre hverdag og til indretning af vores have og hus.

indlægget indeholder reklame_grøn

Her på det sidste, har jeg brugt tid på at hygge med nogle ret lækre bøger – nogle er spritnye og andre af ældre dato, som bare er blevet favoritter. Jeg er slet ikke den læsende type, så vi er ikke i den skønlitterære genre, derimod i livsstilgenren med indretning, kunst og opskrifter. Det kommer meget til mig i perioder, at jeg lige skal bladre fysisk i blade og denne slags bøger, for at rense ud i gamle vaner eller for at hente ny inspiration til vores hjem eller hverdag. Hvis du også nyder den slags, så kan det være, du vil kigge med i min stak af nutidsfavoritter?

Bag glutenfrit

Karin Moberg og Oscar Målevik

bøger 3

En bog jeg fik i fødselsdagsgave for et år siden, som virkelig har masser af viden og erfaring bag sine opskrifter. Den kan lige det der ekstra i relation til at bage glutenfrit, så det stadig smager og fungerer i konsistens, og selvom jeg stadig ikke føler, at jeg er blevet ekspertbager i den glutenfri genre, så har bogen her altså været til stor hjælp.

Du kan købe Bag Glutenfrit her

Herlig & ærlig mad

Emma Martiny

bøger 4

I går lancerede Emma Martiny sin 2. kogebog, hvilket jeg synes er ret godt gået. Ikke mindst fordi det er en ordentlig moppedreng på 400 sider, som er smukt indbundet og altså lidt af en bibel. Jeg blev overrasket positivt, da jeg gennemgik bogen og konstaterede, at der er tale om glutenfri opskrifter. Jeg skal i den grad prøve kræfter med adskillige af opskrifterne i hendes fine bog.

Du kan købe Herlig & ærlig mad her

bøger 6

Happy Home Outside

Charlotte Hedeman Guéniau

bøger 2

Charlotte, kvinden bag den glade livsstilskoncern Rice, har endnu engang skrevet en bog, og igen og selvfølgelig med fuld fart på farverne og livsglæden. Bogen her er en bandit med fokus på udendørslivet og byder på alt fra meget rustikke til meget pyntede måder at etablere et hyggeligt udendørsliv på, men du finder også opskrifter og naturligvis masser af skønne, inspirerende billeder. Perfekt til sæsonen lige nu, så den ligger øverst i bunken herhjemme disse dage.

Du kan købe Happy Home Outside her

Kunsthåndværkerhjem

Christina B. Kjeldsen, Anitta Behrendt og Rikke Graff Juel

bøger 1

En bog med reportager fra hjemmet af 19 danske kunsthåndværkere. En bog med så meget inspiration, at man må vente med at komme igennem det hele for rigtigt at få det hele snuset ind. Bogen er produceret og opsat smukt, og indholdet er unikt og anderledes i forhold til de sædvanlige boligreportager, som vi kender fra magasiner. Der er her tale om massiv personlighed i de viste hjem.

Du kan købe Kunsthåndværkerhjem her

Blomstrende Ideer

Julie Wettergren

bøger 7

Hyggeligste og meget tøsede bog, what’s not to like? Jeg er vild med Julies bog, som rummer ideer til alt lige fra en buket til hvordan du selv kandiserer violer fra blomsterkrukken. Skal du holde konfirmation, så find inspiration til borddækningen, bind din egen brudebuket eller lav hyldeblomstsaft og sodavandsis med blomster i.

Du kan købe Blomstrende Ideer her

Tag naturen med hjem

Pia Krøyer & Christina B. Kjeldsen

2015-01-23 00.24.10

Bogen med fokus på vores 4 årstider, og på hvordan vi kan bruge naturen til alt lige fra madlavning, kunst, indretning og praktiske løsninger. Ideerne er gode, der er basisviden, som man måske/måske ikke vidste i forvejen, men den er også bare stopfyldt med lækre og velproducerede billeder, som jeg personligt ofte bladrer igennem alene for inspirationen.

Du kan købe Tag naturen med hjem her

The Kinfolk Home

Nathan Williams

2016-01-07 02.53.17

Hvad skal jeg sige? Den er bare guddommelig, inspirerende, fantastisk og smuk. I al sin enkelthed. Tror aldrig, jeg skiller mig af med den her igen… Masser af nordiske boligreportager, spændende indretninger og spændende mennesker, deriblandt flere danske familier.

Du kan købe The Kinfolk Home her

Lørdag aften er i gang, og jeg må tilstå at være træt og sur som en gammel kone. Der bliver brugt ufatteligt mange kræfter på at komme gennem byggeprocessen herhjemme, men heldigvis har vi denne uge fået sat nogle vigtige flueben, som gør at lyset for enden af tunnelen begynder at komme til syne. 

Jeg håber, du får en fin aften derude ♥

English recap

These days I’m spending time, when I have time of course, going through a long list of books with a focus on living, interior and food inspiration.  

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

2 tanker om “En stak favoritbøger

  1. Tak for inspiration til bøger i en genre jeg normalt ikke kaster mig over.

    1. Det var da så lidt, måske du så kaster dig over genren nu? God aften til dig 🙂 Kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.