Udgivet i Skriv en kommentar

Forny din bolig med få ting

Glimt1© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Om boligdrømme, som kan realiseres, og så lidt om dem, man bare må drømme om. Her får du inspiration til hvordan du med få ting kan smide en ny stemning ind over din bolig.

indlægget indeholder reklame_grønDer er især 2 vinkler, som jeg altid får spørgsmål til, når jeg deler billeder enten her eller på Instagram, så jeg tænkte, at jeg ville sætte lidt flere ord på dem i dette indlæg. En ting er jo de ting, som man ser i billedet, noget andet er stemningen og farvesammensætningen, og jeg håber altså, at jeg kan inspirere et par af jer til at få samling på jeres små kroge derhjemme.

Snup stilen 1Reklamelinks: Plakat med guldstreg / Kelimtæppe fra Ferm Living / 7’er stol i pudderfarve fra Fritz Hansen (eller billigere stol i samme farver fra Ellos)

Det som, for mig personligt, fungerer godt ved vinklen ovenfor, det er helt klart stemningen med det rustikke tæppe, den sarte stol, sukkulenten på bordet og så den lyse kunst i baggrunden. Det er jo relativt simpelt, men det gør altså noget for mig – jeg bliver simpelthen glad ved synet hver eneste dag. Det samme gør sig gældende i stuen, som jeg endelig er blevet glad for. Derinde er det i høj grad roen, der sænker sig over mig, når jeg ser ind eller opholder mig der.

Snup stilen 2Reklamelinks: Pude med fjer / Velourpude patchwork / Plakat fra Kristina Dam

Farveskalaen i stuen er holdt kølig og simpel, men der bringes liv ind med planter og prints, men i høj grad også bare fordi vi lever i det rum. Mine puder er ældre, den ene har jeg syet selv, men jeg er syg efter at få de to viste puder fra Ellos. De er simpelthen bare smukke og elegante! Jeg drømmer i højere og højere grad om at udskifte den gamle sofa og gerne med 2 stk. og rigtig gerne i velour… men vi har rigeligt at se til med nyt køkken og salon, så det har nok ikke realistiske udsigter lige her og nu, så jeg drømmer.

Hvis du mangler samling i din indretning, så prøv at starte med at vurdere farverne i rummet. Mærk efter, hvad du føler, de gør ved dit humør og sorter så ud, hvis nødvendigt. Farver (og forkerter farver) gør bare så meget for ens evne til at føle sig tilpas i et rum, og når først man har styr på sine farver, kan man lege med alle mulige sjove ting og sager.

Jeg så “Kender du typen” fra Naja Munthes hjem forleden, og jeg tog mig selv i at blive nærmest sur af misundelse. Hold nu op et smukt hjem ♥

English recap

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.