0
Livet med børn Løst og fast

Hverdagslykke # 13

Hverdagslykke # 13© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Min følelse af hverdagslykke var stor sidste uge med et smukt København, der er sprunget ud i forår, følelsen af at have helt perfekte børn, snak om dyrevelfærd og spiselige forkælelser af enhver slags. Se min (store) håndfuld lykkebidder her…

indlægget indeholder reklame_grønJeg samler de bedste bidder fra sidste uge i dette indlæg, som jeg især vil gemme i mit indre album. Jeg nyder i den grad tiden lige nu, hvor lyset er vendt tilbage, hvor vi har gang i mange spændende ting på hjemmefronten og hvor pigerne slet og ret er perfekte fra inderst til yderst. De ryster så mange guldkorn ud af ærmet for tiden, og lige så meget som endorfinerne det ene sekund danser af begejstring over de små udbrud, ja ligeså hurtigt glemmer vi det ordrette, de sagde. Jeg ville ønske, vi havde et 24/7 kamera på lige for tiden! Kender du det?

Vi har sgu bestilt et nyt køkken – ja undskyld, jeg bander, men det er vildt i min bog. Om bare et par uge, skulle det gerne være sat op, dog uden bordplade, som vi lige skal vente med at bestille. Jeg glæder mig og er gået all in på køkken-inspo på Pinterest.

Nå, men her er hverdagslykken fra sidste uge…

Hverdagslykke # 13

Det smukkeste syn ramte mit blik, da jeg i solskin passerede Ørstedsparken. Tænk at vi har så fin en oase lige midt i byen…

Hverdagslykke # 13

Jeg deltog i en hyggelig brunch med Houzz, som udfordrede os til at lege end indretningsdelen “Sketch” i deres app. Det er utroligt hvor meget man kan gøre for at visualisere sit hjem med ny indretning

Amager strand

Smukke Amager Strandpark tager sig fint ud med blå himmel og solskin

Hverdagslykke # 13

Mine trunter får nogle dage gjort lidt ekstra ud af frisuren. De er så stolte og glade på vej til børnehaven, og det er jo ikke fordi det tager forfærdelig langt tid at lave 

Hverdagslykke # 13

Jeg spiste bæredygtige burgere og fik en snak om dyrevelfærd, da Cock’s & Cows og Hellmanns inviterede til en inspirerende aften. De to brands har slået sig sammen om at stå for noget bedre end man normaltvis forbinder dem med med, så Hellmanns mayo såvel som kødet i burgeren kommer fra fritgående dyr. Det giver jeg altså thumbs up.

Hverdagslykke # 13
Foråret er flyttet ind i et par krukker ved min dør…

Hverdagslykke # 13

Fine Freja i ny mormorstrik

Hverdagslykke # 13

Og noget andet strik, som tiden skal afsløre om nogensinde bliver til noget. Det er nemlig mit første strikkeforsøg på flere år

Dadelkugler med lakrids og kakao

Vi lavede dadelkugler med lakrids og kakao i går, jeg spiste vist et par stykker for meget… ups

I dag har jeg en del skrivearbejde liggende (og et månedsregnskab, som jeg bare skal have overstået), men jeg finder nok også lige tid til at flytte et par planter rundt, fordi jeg trænger til at se husets hjørner på en ny måde. Hvordan ser din mandag mon ud? ♥

English recap

To put it very short, I am head over heels in love with my kids these days. They are perfect in every way, and keep saying the funniest things. Copenhagen has sprung out in flowers and I couldn’t resist to shoot the view with my camera. I had a good talk with Hellmanns and Cocks and cows about animal welfare and sustainability which both brands have begun to to priorities in their business. This was just to sum up the things that made me a happy girl last week.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Er du fjollet med hverdagslykke, så find flere indlæg her

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.