Udgivet i 2 kommentarer

Inspiration til vores nye køkken

Inspiration til vores nye køkken_lamper© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

En status fra byggerodet, hvor vi er i fuld gang med at lave nyt køkken, og så deler jeg min inspiration til det nye køkken, hvor jeg har svært ved at vælge lamper.

indlægget indeholder reklame_grønHvis du synes, jeg er blevet lidt stille bag skærmen, så er det fordi vi har ufatteligt meget om ørerne disse dage. Der bliver lagt el ind, vi trækker rør og lever i et tykt lag støv, som vi desperat forsøger at få vasket væk. Det skal være skidt, før det bliver godt, hører jeg ofte, og i dette tilfælde giver det i hvert fald mening.

Det begynder at føles virkeligt, og tanken om at vi meget snart har et nyt og velfungerende køkken, gør mig evigt glad. Det er jo nok et tegn på stress, men jeg har de seneste uger fundet det svært at tage beslutning om små ting – lige fra hvad vi skal spise til aftensmas til de større ting, som hvilke lamper vi vil have. Elektrikeren var mere klar i spyttet, så han tog lige en lederbeslutning for mig, hvilket jeg var dybt taknemmelig for. Vi skal have 3 pendler hængende over køkkenbordet, og den beslutning betyder jo, at jeg kan begynde at se mig om efter den rette pendel. Jeg har fundet nogle absolut overvejelsesværdige pendler hos Ellos, som jeg vil bruge de kommende dage på at overveje – sammen med manden naturligvis.

Køkken inspiration_lamper

Pendlerne fra venstre:

1 / 23 / 4 / 5 / 67

Inspiration til nyt køkken

Fordi vi flytter køkkenet ind i det rum, hvor vi er vant til at have lys og luft, har vi valgt at lave et lyst køkken. Inspirationen, jeg pinner på Pinterest er derfor også lys og nordisk, men jeg satser på at skabe personlige detaljer og god stemning med indretningen og detaljer i det nye køkken. Jeg leger blandt andet med tanken om lidt farve på endevæggen, ligesom jeg tænker på at skabe varme med pendlerne og måske få plads til at rustikt tæppe. Intet ligger fast, fordi sandheden er jo, at jeg nok er nødt til at se hvordan rummet fungerer, når først køkkenet står der. Kryds fingre for at vi kommer hurtigt og smertefrit mål.

Weekenden bliver travl, men jeg tjekker ind i morgen, hvor jeg præsenterer en give away for jer, som I især vil elske, hvis I har nydt indlæggene med kaffebrygning ♥

English recap

We’re in the middle of building our new kitchen, and as it is stressful I’m not blogging that much these days. It’s not all negative though and I have found some time to collect inspiration on how to dress the room and keep it bright, nordic yet personal. I can’t wait to have it all finished and share the result with you guys – for now, you’ll have to settle with my inspiration. Have a great saturday

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

2 tanker om “Inspiration til vores nye køkken

  1. Stemmer på nr 1 eller 3, set fra venstre. Er vild med din køkken inspiration. God ide med en farvet endevæg. Tror forøvrigt det ville være flot med en støvet grøn, den ville passe så fint til dit look i dit hjem, samt på en måde skabe en rød tråd.
    Alternativet kunne være en sart lyserød/lilla.
    Håber i finder løsningen.

    1. Hej Nanna. Tak for dine stemmer, det er sjovt at høre dine input, altså hvordan du oplever mit hjem. Støvet grøn har faktisk været i mine overvejelser, men jeg er bange for, at jeg fortryder det med for meget farve. Jeg vil gerne lave en diskret optisk ændring, som ikke larmer – fordi en dyb, mat petroleumsblå var også i mine tanker på et tidspunkt, men det tør jeg trods alt ikke 🙂 God weekend til dig, kærligst Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.