16   132
13   107
13   120
52   208
10   99
14   131
7   107
23   212
5   83
0   150

Iskaffe med Bailey’s på få minutter

Iskaffe med Bailey's på få minutter© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Verdens nemmeste og meget lækre iskaffe med Bailey’s – lav den på få minutter og forkæl én du holder af på en helt almindelig hverdagsaften. Det giver point…

indlægget indeholder reklame_grønJeg har aldrig lagt skjul på det; jeg er en sukkergris og jeg elsker kaffe, så naturligt nok elsker jeg også en god iskaffe. Jeg lavede forleden en iskaffe med Bailey’s til min mand og jeg, og faktisk kom jeg i tanker om, at vi ofte drak en Bailey’s sammen, dengang vi var nybagte kærester, så naturligvis skulle vi da prøve denne variant.

Iskaffe med Bailey's på få minutterIskaffe med Bailey's på få minutter

Iskaffe med Baileys

Fyld en kop op med vanilleis. Hæld en halv espressokop Bailey’s i koppen og tilføj dernæst en friskbrygget og varm espresso. Brug en ske til at røre isen op med den varme kaffe, til den får en grødet konsistens og sprøjt dernæst flødeskum på toppen og server med sugerør.

Iskaffe med Baileys_3

Jeg brugte flødeskum på dåse og til min egen kop brugte jeg Isis vanilleis, som ikke er lige så sukker- og fedtholdig som en almindelig flødeis. På den måde faldt den ikke alt for langt fra reglerne om et mellemmåltid. Bon appetit til dig og dine!

Selvom jeg følger min kostplan nøje, så er der rent faktisk plads til sådanne små forkælelser en gang imellem. Nok skal jeg ikke bruge flødeskum hver gang, eller Bailey’s, men selv med vanilleis og kaffe har du altså en glimrende aftensnack ♥

English recap

It’s no secret I love desserts and coffee and therefore you won’t be surprised about this easy ice coffee with Bailey’s. It’s a yummy treat and made in few minutes. Fill up your glass with vanilla ice cream, ad half an espresso cup of Bailey’s, a whole cup of hot espresso and then stir until it gets mushy and finish up with whipped cream from a can. Enjoy!

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.