Udgivet i Skriv en kommentar

Lørdags-Hej og blogpause

 © All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

indlægget indeholder reklame_grøn Jeg snupper lige et par dages fri fra bloggen. Det har været nogle intense uger, og lige pludselig forleden kunne jeg mærke behovet for lige at stemple ud for en stund. Jeg holder simpelthen weekend med min kæreste i hånden, vin i glasset og næsen op mod himlen. Vi er smuttet på badehotel med min svigerfamilie og har blandt andet et besøg på Louisianna i sigte også. Det bliver aldeles skønt og jeg glæder mig – sikkert også til at dele et par glimt med jer.

I kan jo følge med på Instagram (@bybak), hvis I har lyst, men i hvert fald ønskes I også en dejlig weekend 

English recap

I am taking a break from the blog this weekend. The past weeks have been so intense and I am really looking forward to spending the weekend hand in hand with my husband. I’ll return no later than monday but you can of course follow on Instagram (@bybak). I wish you the best weekend

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.