Udgivet i 2 kommentarer

Min weekend i sus og dus

img_5471© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Jeg sidder her aldeles flad med en anelse nervøsitet ved tanken om den kommende uge. Ikke desto mindre har det været en fantastisk weekend, som jeg fortæller jer lidt om her…


indlægget indeholder reklame_grønSom I måske læste i går, har jeg holdt fri i weekenden – og stornydt det. Selvom jeg havde forestillet mig, at jeg først ville vende tilbage til bloggen i morgen tidlig, så sidder jeg nu her og nyder en søndag aften med blog, slikskål og et stille hus, men det er jo også helt okay, når jeg er vendt tilbage af ren og skær lyst til at dele, ikke?!

Weekenden har budt på så meget fint, blandt andet et besøg på Louisiana, som netop har fået nye udstillinger ind, men også et døgn med wellness, middag og overnatning på Gilleleje Badehotel med dertilhørende langt gåtur til Gilleleje by og retur – i høj sol vel at mærke. Billederne er godt nok taget med telefonen, så de er knap så skarpe, som I plejer at se her på bloggen, men jeg tror alligevel godt, I fornemmer den gode stemning.

img_5473

img_5468 img_5466 img_5465img_5472// Pigerne hoppede i nye termobukser fra Wheat og termojakke fra Mini A Ture, som jeg desværre ikke tror fås længere //

Vel hjemme igen hoppede vi direkte i termotøjet og tilbragte adskillige timer i haven og på legepladsen. Vi fik sået lidt, klippet i buske, sparket til bolde og leget med kattene, der kravler højt op i træerne og ned igen. Vi afsluttede dagens udendørsaktiviteter med en sæsonpræmiere hos den lokale is-pusher, og så gik vi da også langsomt men sikkert i brædderne alle sammen.

Hvis du i øvrigt undrer dig over mit outfit med sneakers og badekåbe, så er det såmænd fordi, jeg var kommet hjemmefra uden slippers, og jeg synes, det gode vejr til trods, at det var lige friskt nok at spankulere rundt på bare fødder udenfor.

En anderledes uge venter os. I morgen leveres vores nye køkken i tusind kasser, så nu begynder vores midlertidige liv som nomader i eget hjem. Jeg glæder mig så meget til at kunne dele resultater med jer 

English recap

This weekend has been amazing on different levels. First of all we spent some adult time first at Louisiana Artmuseum and then  some wellness time, dinner and sleepover at Gilleleje Badehotel. I love those get-aways and the amount of fresh energy I get from it. Of course the sunday turned out great as we returned back home with the kids and spend hours in the garden sewing and playing in new spring outer wear. We ended up at the local ice-cream shop and then we were so absolutely tired and lazy for the rest of the day. 

It feels like we’re walking right into a storm these days; tomorrow our new kitchen arrives in boxes and we will start living as nomades in our own home. I can’t say I’m excited about it, but I am sure it will turn out great in the end and I can’t wait to share the results with you.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

2 tanker om “Min weekend i sus og dus

  1. Der burde findes lækkert termotøj til vi voksne, så vi også kan hoppe i noget praktisk for vind og vejr men stadig pænt, selv når vi skal i haven. Ja ja, det betyder ikke noget som helst, når det kommer til stykket, men æstetik er en luksus i det daglige, der er skøn at have – også når der skal arbejdes i haven. 🙂

    Hvor spændende med nyt køkken. Er det det, som er årsag til lidt nervøsitet, eller byder ugen på andre ting, som også er spændende?

    1. Ha ha, server primært køkkenprojektet som flytter nerverne uden på tøjet – har simpelthen hørt så mange skrækhistorier om den slags – kryds fingre ?? vedr. Termotøj til voksne, så har jeg ofte tænkt det damme og endda undersøgt det. Det findes rent faktisk, men så koster det også, og så bliver det pludselig mere “har jeg nu virkelig behov for det her??”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.