fbpx

Om en messing barvogn og hvordan du gør en god handel på dba.dk

Om en messing barvogn og hvordan du gør en god handel på dba.dk© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Er du til genbrugsguld? Her får I mine bedste råd til at gøre en god handel på dba.dk, jeg deler mine favoritsøgninger lige for tiden og så viser jeg nogle af mine yndlings genbrugsfund fra vores hjem, blandt andet en messing barvogn og et meget kitchet kunststykke.


indlægget indeholder reklame_grøn

(Indlægget er sponsoreret af dba.dk)

Jeg er gået i gang med at sortere og rydde op herhjemme – for mange af jer er det sikkert en klassisk forårsting, at begive sig til, men i hvert fald føles det fantastisk at sortere fra og skabe rum, hvor alle tingene tidligere har stået. Jeg er generelt ikke så god til at smide ud, fordi jeg virkelig elsker ting, også mange ting i flere kombinationer, og det kan derfor være lidt af en mental proces for mig at tage stilling til, om jeg skal sætte det ene og det andet til salg.

For at kunne sælge ud af mine ting uden at miste overblikket og med nogle fornuftige fordele, har jeg oprettet en dba+-profil. Det er en uges tid siden, jeg lagde de første annoncer op, og det går rimelig hurtigt med at få respons på mine annoncer, nok fordi jeg med +-profilen bliver lagt ud på forsiden, og måske også fordi at brugerne, kan få et nemt overblik over alle de ting, jeg har til salg, fordi det lidt ligner en lille personlig shop. Besøg den her, hvis du er nysgerrig.

Jeg selv er ikke den største genbrugshaj, men jeg ynder at finde brugte ting med patina eller skørhed, og det gør jeg såvel på Instagram, loppemarkeder som på dba.dk. Når man finder noget unikt, som giver ens hjem en personlig vinkel, så kan man jo kun blive glad i låget, ikke?

Glimt3

Skørt fuglebillede, som jeg har fået i gave

IMG_9120

Gamle spisebordsstole fundet på loppemarked, som jeg efterfølgende har givet plejende behandling og ombetrækning (se vejledning her). I baggrunden ses vores messing barvogn, som jeg godt nok ikke fandt på dba.dk, derimod på en af de mange instagram-profiler, som slår sig op på genbrugsfund. 

5 gode råd til at gøre gode handler på dba.dk

  1. Vær beslutsom, når du finder noget, du vil have – det bliver nemt solgt for næsen af dig, hvis du tror, der er tid til at spørge ind og mærke efter. I bedste fald køber du på stedet og kører hurtigt ud og beser varen – skulle den mod forventning ikke leve op til billederne på annoncen kan du springe fra igen.
  2. Skal du sælge ud, så opret en dba+ profil. Den fungerer som en shop og du får derved bedre eksponering af alle dine varer, når først en bruger er kommet ind på en af dine annoncer.
  3. Gør dine annoncer klar, men vent med at aktivere dem, til du har en god håndfuld, der målretter sig samme slags kunder.
  4. Sørg for at oprette annoncerne i en relevante rækkefølge, hvis du har ting til forskellige målgrupper. Sæt for eksempel ting til salg samtidig, som målretter sig børnefamilier, således alle interessante varer er online, når du aktiverer annoncerne.
  5. Bliv nem-id-valideret og sørg for at have mobile pay. Det gør handlerne hurtige, sikre og nemmere for alle parter.

Skal jeg i øvrigt lige fremhæve en super smart feature ved handlerne på dba.dk, så er det at de har en ordning med GLS, som gør at du kan nemt kan oprette og printe et label for at få sendt varerne afsted. Det er virkelig en fordel for sådan én som mig, der ellers har tendens til at miste overblikket, når der skal samles adresser og købes porto til diverse salg.

Mine favoritsøgninger for tiden er bambus indretning og rattan, hvor jeg blandt andet har forelsket mig i denne barvogn i rattan. Jeg lavede også lige en søgning på messing barvogn og fandt flere rigtig fine.

Søndagen herhjemme er skøn, dels skal jeg have sendt nogle af mine solgte ting, dels skal vi ud at kigge på køkken bordplader og jeg skal lave madplan. Det er ikke eksotisk, men det er godt familieliv, og jeg nyder det max ♥

English recap

(Sponsored post) I love a good second hand find and enjoy to integrate old things with my new things in our home. It brings uniqueness and personal spunk to the home and it’s a sustainable and great way. I don’t always sell things, since it takes up a lot of time, but these days I am sorting out and selling the things, that we don’t use or appreciate any longer. 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.