Udgivet i 2 kommentarer

Status pt. fra det nye køkken

img_5792© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Om mentale åndehuller midt i byggerodet, og en status på, hvordan det så går med det nye køkken.

indlægget indeholder reklame_grønJeg synes lige, jeg vil sige “hej” her fra byggerodet. Det skrider fint fremad, men naturligvis med små forhindringer undervejs, som nok er uundgåelige, når man har med nyt køkken at gøre. Der er jo bare så mange detaljer, når man roder med alle slags installationer og har så mange dele at samle.

Status er at køkkenet er sat op, men at vi mangler at male og at få en bordplade på. Vi har besluttet os for, hvilken det skal være, men afventer en professionel opmåling, og så vil der være noget leveringstid på sådan en bordplade også.

img_5786

Selvom det føles rodet, er vi trods alt landet et sted lige nu, hvor vi kan bruge skuffer og skabe. Køleskab og ovne er klar til at blive taget i brug og vi får flyttet vores gamle vask og et stykke af bordpladen over i det nye køkken, så vi har vand og lidt bordplads i de mange uger, vi skal vente på vores bordplade. Det bliver enormt vigtigt for os, at vi får skabt den bedst mulige midlertidige løsning, mens vi venter. Vi er jo planlægningstyperne, der har lavet masser af frysermad, så bare det at vi kan føre en normal hverdag de kommende uger, har stor betydning for vores overskud. Dermed håber jeg også, at vi får plads til at gøre almindelige familieting igen, så vi ikke bare stresser rundt i vores eget rod. Jeg endte med at bestille de her lamper, som netop er ankommet, så det ville også være dejligt at få dem hængt op snart.

I mellemtiden kan vi til gengæld arbejde på salonen inde på den anden side af væggen, og det arbejde begynder vi på i næste uge. Der skal laves nyt gulv og vægge, installation af en vaskeplads og så venter indretningen. Jeg har en masse billeder i mit hovede af, hvilken stemning og stil jeg ønsker, og jeg har pinnet en del ideer på Pinterest også (se dem her, hvis du er nysgerrig). Om det lander helt, som det ser ud i mit hovede er uvist, men jeg satser under alle omstændigheder på at have salonen køreklar før køkkenet, og I skal selvfølgelig nok få lov at se resultatet.

Nu vil jeg lade jer holde dejlig fridag, måske med hveder og familiehygge. Hav det dejligt og kig også forbi i morgen, hvor jeg har en spændende afsløring ♥

English recap

I’m just checking in quickly to say hello and give you guys a status on our building project. The kitchen is coming along and looking great already. We still have a long way to go since we need a painting job, a counter top and installation of the new lamps, but I am focusing on making the best interim solution for us for the mean while. Next week we will be starting the work on the salon and I do have a lot of ideas on how the result should end up (see my pins on Pinterst here). I’m counting on being done and ready with the salon before with the kitchen and I will of course be sharing the results with you guys.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

2 tanker om “Status pt. fra det nye køkken

  1. Det ser rigtig godt ud indtil videre! Er det andshuffle fronter? Synes jeg kan kende dem 🙂 Jeg overvejer også at skifte mit 10 år gamle køkken ud. Hvad gjorde, at I besluttede jer for at gøre det?

    1. Hej Kirstine. Vi besluttede primært fordi jeg har behov for en ordentlig arbejdsramme, og fordi den ramme gerne må medføre, at vi ikke deler vores private hjem med alle mine i øvrigt søde og respektfulde kunder. Køkkenet er fra IKEA, fronterne er deres nyeste skud på stammen ? kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.