0
Hverdag & opdragelse Løst og fast

Ugens lykkebidder #14

© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Sidste uges lykkebidder bar præg at velvære, enorm travlhed, haveprojekter og andre udendørs hyggestunder, og så var der opbrud i vores hjem… 

indlægget indeholder reklame_grønVores tilværelse som nomader i eget hjem er så småt begyndt. Vi bygger om for at skabe en bedre arbejdsramme for min frisørhverdag og for at skabe et bedre privatrum, når nu kunderne inviteres ind i vores hjem. Det betyder kaos i et vist omfang, som jeg naturligvis forsøger at tøjle på bedste vis, og det betyder også, at jeg er enormt træt hele tiden og hver dag. Jeg er lykkelig for forandringerne, men jeg glæder mig godt nok til det er overstået.

Udover byggeplanlægning blev der heldigvis også plads til andre hverdagslykker, og dem kan du få et glimt af her…

Små ting 1

Et besøg på Louisiana viste sig at være super spændende. Udstillingen Eye Attack og Illumination gjorde især noget godt for mig… ligesom solen, der skinnede hele dagen.

Merrild 30

Mine aftener har fået nye vaner frem i mig, og jeg er simpelthen gået hen og blevet glad for en slow brew filterkaffe om aftenen i stedet for den espressobaserede kop.

img_5471

2 skønne skrupsakker i pigerfarver. Hold nu op mand, hvor er de bare for meget at se på i deres ens outfits, men det kan altså bare ikke være anderledes lige pt…

Planter 24

Plantelykke i gulvhøjde… find info om planten her

Små ting 3

Pigerne og jeg har sået blomster – nu håber jeg altså, at der dukker noget blomstrende op af den jord på et tidspunkt, ellers kender jeg 2, der bliver slemt skuffede

Dejlig morgenmad på Gilleleje Badehotel. Selvom middagen også var god, så er det af en eller anden grund altid morgenmaden, jeg mest af alt glæder mig til…

IMG_9120

Et sidste glimt i denne retning før der sker store forandringer. Inden længe kan jeg rette linsen denne vej og indfange vores nye køkken … det er så vildt at tænke på.

Små ting 2

Interemistisk køkken in the making – jeg håber ikke, der bliver behov for denne løsning særligt længe, men i det mindste ser det da lidt dekorativt ud på denne måde…

Efter et par gedigne timer i haven og på legepladsen, så er det rart at komme ind til sækkestole, Ramasjang og en eftermiddagssnack.

I dag er dagen, hvor jeg besøger diætisten for første gang. Der skal nok lige kalkuleres med nogle dage, hvor jeg er sur og tvær, når sukkeret ryger i skraldespanden, men nøj hvor jeg glæder mig til den anden side af de detoxdage… ♥

English recap

Our lives feel like being nomades in our own home these days and it will continue for some time ahead. The building projects are taking it’s serious start now and I’m super excited about it, but mostly I can’t wait until it’s finished. Meanwhile we’re trying to keep a balance between work and fun family time as well as keeping a practical overview of our things in the home. Thankfully the sun is saying hello a lot these days and we’re spending a lot of time in the garden – I hope we can be cooking som barbecue while we’re without a kitchen. Wish me luck guys – I’m gonna need it!

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Er du fjollet med hverdagslykke, så find flere indlæg her

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.