Udgivet i 198 kommentarer

Vind dit eget kaffekit og kaffe til et helt år

Merrild_vind kaffe til et år© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

Vind et kaffesæt bestående af en Chemex, en kaffemølle, masser af kaffebønner og en ekslusiv poster med kaffeakvarel. Kort sagt; bliv din egen favorit-barista… 

indlægget indeholder reklame_grøn

(Indlægget er sponsoreret af Merrild)

Hvis I har fulgt med på det seneste, så har I helt sikkert opdaget, at jeg har kastet min kærlighed over kaffebrygningens kunst, og jeg kan også fortælle, at det er ved at sætte sig til en god vane for mig, at kaffen ikke altid skal trykkes ud af en kapsel på Nespressomaskinen. Det fungerer godt nok glimrende henover dagen, hvor man har travlt, men aftenkaffen er jeg begyndt at gøre lidt mere ud af nogle gange om ugen, og sådan nyder jeg det virkelig.

Hvis du selv har fået mod på at kaste dig ud i kaffebrygning, så husk at se mine indlæg med tips til den gode kaffebrygning både en slow brew, stempelkaffe og espresso, og så naturligvis info om kaffebønnerne og hvordan de skal males.

Merrild 34Merrild 2Merrild 3IMG_9827

Vind et kaffekit

Heldigvis var I jo flere, som udviste nysgerrighed og interesse for kunsten at brygge en kop god kaffe, og derfor er det også en fornøjelse at kunne udlodde et kit til en af jer, som følger med her på bloggen.  For at deltage skal du blot lægge en kommentar til indlægget her, eventuelt med en notits om dit forhold til kaffe eller hvorfor, du har lyst til at vinde sættet.

Præmien består af:

 • 1 stk. Chemex kande
 • 1 stk. Hario kaffekværn
 • 1 ekslusiv specialdesignet poster med kaffeakvarel med Brasilien som motiv
 • De 3 Single Origin kaffer fra Merrild, svarende til et års forbrug af kaffe

Merrild udlodder desuden 2 posters yderligere, så der er altså en dejlig trøstepræmie at komme efter også.

Sidste frist for deltagelse er fredag den 22. april 2016. Vinderen modtager en mail fra mig hurtigst muligt efter fristens udløb.

Nyd I nu jeres søndag derude og drik en god kop kaffe på et tidspunkt, hvor I kan finde ro til jer selv. Det fortjener vi alle, ikke? ♥

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

198 tanker om “Vind dit eget kaffekit og kaffe til et helt år

 1. Kaffe er det, der lokker mig op om morgenen og min selvforkælelse om aftenen, når sønnen endelig sover. Jeg har længe gerne ville prøve en chemex kande, måske mest af æstetiske årsager.. Men der er også noget lækkert i at fordybe sig i langsom forkælelse.

  1. En lækker kaffe konkurrence. Elsker kaffe og har længe gerne villet kværne den selv

 2. Mit forhold til kaffe ☕️ Jeg kan starter dagen med 2 kopper kaffe, stempelkaffe.
  Derfor vil jeg super gerne vinde dette fantastiske sæt brygge sæt 🙂

 3. Elsker en god kop kaffe og nyder gerne forskellige. Ved at skifte, synes jeg sanserne skærpes og jeg nyder kaffen endnu mere. Især når jeg kommer tilbage til min favorit espresso. Jeg bliver lidt smagsblind, hvis det er den jeg drikker hele tiden.

 4. Jeg elsker kaffe! Det er indbegrebet af en god morgen, af en hyggelig aftale med en veninde, af velsmag og af en opkvikkende life saver.

 5. Jeg er nok det man kalder en inkarneret kaffeelsker og kaffoholiker.
  Jeg drikker (alt for) meget kaffe i løbet af den dag, og en rigtig god kop, kan sende mig helt i den syvende himmel.
  Jeg har længe gået og kigget efter sådan et sæt, hvor jeg både kan brygge, male og nyde kaffen på samme tid. Sikke et smukt sæt, det er virkelig yndigt!
  Jeg tror det kunne være helt sjovt at inddrage min søn på 5 i sådan et projekt også, selvom han dog ikke må smage, men han elsker at sidde på køkkenbordet og hjælpe til, lave mad og fx skumme mælk.
  Jeg krydser alt hvad jeg har, jeg går en hård tid i møde med sidste krampetrækning på lægestudiet som alenemor, og det kræver sene nætter og meget kaffe, når sønnike sover og bøgerne skal åbnes. ????❤️
  Kh Signe (og Carl Peter)

 6. Jeg elsker kaffe! Jeg elsker den sort og med mælk. Jeg elsker at snige mig op før min søn og kæreste vågner og drikke en kop i ro og fred. Jeg elsker duften og skal altid sniffe en ekstra gang til en nyåbnet pose.
  Jeg kan ikke holde mig fra det og af den grund vil jeg og elske at vinde din konkurrence. For at udvide mine brygnings-kundskaber, smage nye bønner og hænge smukke kaffe-relaterede posters op i mit køkken..

 7. Wow, det gad jeg godt vinde, så jeg kunne få en mere luksuriøs kaffe-oplevelse her hjemme.

 8. Jeg drikker ikke selv kaffe, men jeg ville elske at give mine søde kaffe-elskende forældre denne skønne gave, som jeg ved de ville nyde i fulde drag ???

 9. Min mand er kaffenørd, og kan brygge på Gud ved hvor mange måder.. Så chemex må videre til min søster.. Elsker selv en god latte, hvor mælken er perfekt blød og rund

 10. Åhhhh Dorthe mig som jo elsker kaffe ville så gerne vinde den og så er sidste frist for deltagelse på min mors fødselsdag, så det ville være en fantastisk gave at kunne give hende. Hun betyder så meget for mig.
  Mvh Helena

 11. Kommer ikke ordentlig igang med dagen uden en kop kaffe! Jeg er single, så derfor bliver min kaffe desværre ofte til instant kaffe. Med det her kit ville jeg bedre kunne beslutte mig til at lave gode kopper kaffe.

 12. Drikker en god kop kaffe et par gange om ugen når jeg kommer forbi et lækkert kaffested.

 13. Kaffe er uundværligt for mig! Starter altid dagen med kaffe!:) krydser!!:)

 14. Kaffe er virkelig “vokset på mig”. Da jeg – selvfølgelig på studiet – begyndte at kunne drikke kaffe, var det ALTID med mælk. Eller måske rettere mælk med kaffe. Så begyndte jeg at drikke den sort, hvilket var stort. Nu skal jeg helst have en god og stærk kop kaffe – og det er derfor også først nu, jeg egentlig lægger mærke til, om der er tale om god eller dårlig kop kaffe… Der er jo simpelthen så stor forskel på kvaliteten og måden, kaffen brygges på. Hjemme har jeg dog endnu ikke turde kaste mig ud i de vilde eksperimenter, så der er det – forhåbentlig kun indtil videre – helt alm. filterkaffe i Bodum-kanden. Jeg – og min kæreste (forlovede faktisk) – vil simpelthen blive så glade for denne præmie, er jeg sikker på. Så jeg krydser fingre :o)

 15. Kaffe er min livline – med en lille baby ‘in tha house’ er kaffen nødvendig for af overleve de søvnløse nætter! Det ville være så lækkert med noget forkælelseskaffe af den kaliber <3

 16. Elsker kaffe, …prøvede for et stykke tid siden og helt nedtrappe kaffen, det gik ikke godt. elsker at prøve nye kaffesmage, og drikker den helst ren til daglig, ,

 17. Hjemme hos os elsker vi også en God kop kaffe. Vi har en stempel kande og maler selv bønner på en elektrisk kværn. Men en Chemex kande og en manuel Hario kværn vil da pynte gevaldigt her. For ikke at tale om den dejlige kaffe.

  Mvh

  Pernille

 18. Lækker præmie – jeg elsker kaffe! Drikker kaffe flere gange dagligt og nyder hver kop 🙂 Jeg laver stempelkaffe og har en Nespresso-maskine til hurtige, gode kopper. På mit arbejde er kaffen knap så god, så lige nu holder jeg pause fra kaffen på jobbet og nyder i stedet kaffe hjemme.

 19. Åh – det kunne være skønt med lidt ekstra kaffeforkælelse

 20. Elsker kaffe! Har længe ønsket mig en chemex, så jeg krydser fingre

 21. Sikke en dejlig konkurrence. Elsker at læse din blog. Det er ren afslapning og qualitets tid jeg bruger herinde. Tak for det. Kaffe er = nydelse og meditation for mig. Det starter fra når jeg brygger i min stempelkande til serveringen. Jeg tænker over de mange forskellige smags nuancer og min kaffe er nøje udvalgt. Nøjjj hvor jeg vil elske at vinde, da jeg længe har ønsket mig en Chemex og Hario laver super gode kaffekværne. Merrild er i forvejen én af min yndlings kaffe mærker.

 22. Jeg er mor for pokker! 😀
  Aner ikke hvordan jeg skulle komme igennem dagen uden kaffe. Det er både min opkvikker og belønning, når de huslige pligter er klaret. En kop fungerer som helle, når børnene kommer og hiver i mig. Man kan jo ikke lege med lego med en kop kaffe i hånden. Det må lige vente de tyve minutter det tager at nyde sin kaffe og få ro hovedet.
  Desuden har jeg ofte besøg af mange andre kaffeelskende mødre, der også ville elske, hvis der var lidt ekstra lækker kaffe her i huset 🙂

  Rigtig god dag – skål i kaffe

 23. Jeg elsker kaffe, ikke i meget store mængder, jeg drikker kun 1-2 kopper om dagen, til gengæld skal det være GOD kaffe. For 2 år siden begyndte jeg at riste kaffen selv, og det kan virkelig anbefales! Det er ikke særligt svært, og kræver ikke andet end en almindelig ovn. Så hvis jeg vandt ville det meste af kaffen nok skabe glæde hos andre familiemedlemmer, men Chemex’en har jeg sukket efter længe…

 24. Ummmm. Den ville pynte på mit morgenrutine. Ville elske at starte dagen med sådan en smukkert 🙂

 25. Efter at have haft voldsomme kaffeaversioner under min graviditet, er jeg så småt begyndt at komme ind i kampen igen. Verden er bare lige dén tand smukkere med en god kop kaffe i hånden, og jeg nægter, nægter, nægter at drikke det der pulvergejl, min kæreste kører ind hver morgen. 😉 Kunne så godt bruge det her kit!

 26. Waow det gad jeg godt vinde ??? jeg krydser fingre. Hilsen den kaffe elskende ☕️❤️

 27. En god kop kaffe er jo ikke til at komme udenom, når man har gæster. Det bringer ligesom noget ekstra til mødet.

 28. Ville elske sådan et fint sæt! Elsker kaffe og det bliver desværre alt for ofte bare til “pulver-kaffe”, da det er nemmest 😉

 29. Manden min er total morgenfjendsk får kaffen – I hverdagen er det lige megeet for han er kørt på job før jeg står op, men i weekenden elsker jeg at forkæle ham med frisk kværnet stempelkaffe – tænk at have sit eget kaffekit i den kaliber…wow …
  Krydser alt hvad krydses kan

 30. En kop merrild kaffe er en af dagens højdepunkter.

 31. En GOD kop kaffe er bare det bedste, elsker det – intet er bedre end nydelsen og smagen af en kop rigtig god kaffe.

 32. Jeg holder meget af en god kop kaffe og gerne flere 😉
  Et kaffekit som dette vil være skønt at vinde !

 33. Jeg har prøvet mange mange slags forskellige kaffemaskiner og brygninger, men da jeg er stor kaffedrikker og lidt underbemidlet pt., er jeg vendt tilbage til den “normale” kaffemaskine, dog bruger jeg frisk kværnet kaffe. Jeg bliver jublende glad hvis jeg vinder og vil nyde hver en tår jeg drikker.

 34. Her i huset elsker vi kaffe og eksperimentere for at finde de bedste bønner.
  Den endelige beslutning, om hvilke bønner der er bedst, er endnu ikke truffet ??

 35. Inden jeg blev gravid drak jeg kaffe hver dag, men under graviditeten kunne jeg slet ikke holde både lugten og smagen af kaffe ud. Nu er min søn kommer til verden, og jeg kan igen drikke kaffe og jeg ELSKER det?

 36. Kan slet ikke fungere uden kaffe,så krydser alt hvad jeg kan 🙂

 37. jeg elsker kaffe døgnets 24 timer… burde have et drop med kaffe.. min store drøm er at købe en husbåd og lave cafe med alle typer kaffe

 38. Ingen dag kan begynde uden god kaffe, har længe gerne ville gøre mere ud af det, hvis jeg vinder skal jeg i gang med at købe hele bønner, tror man får mere smag ud af kaffen

 39. Kaffe er en nødvendighed. Og et dejligt kaffekit er lige sagen og en sikkerhed for en god dag som jeg vil nyde med min mand.

 40. Eeeelsker kaffe ?? kunne “sniffe” kaffebønner hele dagen ? At brygge sin egen kaffe fra start til slut er sgi en skøn oplevelse for alle sanser ?

 41. Fordi jeg hellere drikker – og servere lidt med GODT kaffe

 42. Det lyder godt, da jeg er vild med kaffe.

 43. Jeg elsker kaffe. God kaffe. Nok endnu mere efter jeg blev mor for første gang for 8 uger siden! 😉 Jeg har i noget tid lavet kaffe på en Nespresso maskine, men savner lidt smagen, og duften, af “rigtig” kaffe. Det ville være lækkert at kunne kværne kaffen selv og overraske kæresten når han kommer hjem efter en lang dag.

 44. Jeg har et årelangt og lykkeligt forhold til kaffe. Morgenkaffen smager bare allerbedst, men jeg kan drikke kaffe på alle tider af døgnet, uden at det generer mave og søvn. Jeg bliver ofte drillet med mine kommentarer “kaffe og …… smager så bare godt sammen” – jeg siger det måske i lidt mange sammenhænge 😉

 45. Er næsten færdiguddannet jordemoder. Og så kunne jeg godt tænke mig sådan et sæt der – for hvad er en jordemoder uden jordemoderkaffe?

 46. ??????????????????Min dag starter først rigtigt når jeg har fået en kop kaffe ? Især nyder jeg stempelkaffe da jeg syntes godt om den intense og varme smag.
  Så jeg krydser hvad krydses kan og håber jeg bliver den heldige, der vinder den lækre luksus præmie
  ??????????????????

 47. Jeg har først lært at drikke kaffe for godt et år siden…og ot kan jeg kun li’ mild instant kaffe…så kunne være lækkert med sådan en præmie

 48. Vil jeg rigtig gerne vinde til min mand Lars – både han og jeg nyder en god kop kaffe 😉

 49. Www kunne godt tænke mig at vinde denne præmie. Kunne være dejligt at kunne nyde en super lækker lavet kaffe

 50. Elsker elsker elsker rigtig god kaffe, men selv har stået og hygget om❤️❤️ Meget bedre end en gang indkøbt billig pulver der bare bliver kørt gennem en alm kaffemaskine?

 51. Det er en hel fantastisk kaffe i udlodder som præmie alene duften er helt vidunderlig? Krydser fingre at jeg vinder

 52. Fordi det ville være totalt oldschool & sanseligt at drikke kaffe på denne måde. Dér ville jeg gå “ned i langsom tid”.

 53. Har altid drukket Merrild kaffe og er nysgerrig, så det ville være en udfordring at vinde en kværn + kaffebønner. Selv om jeg er over de 60 holder jeg af udfordringer.

 54. Vi elsker kaffe og drikke en kande eller to i løbet af dagen

 55. Jeg har det seneste års tid fundet ud af af kaffe ikke bare er kaffe. Jeg har kastet min kærlighed på kaffen og stiler hver gang efter at lave en lidt bedre kop kaffe. Jeg er blevet super optaget af de forskellige bryggemetoder og vil elske at kunne sætte en Chemex-kande ved siden af alt det andet grej ?☕️

 56. En god kop kaffe er altid godt

 57. Mit forhold til kaffe er, at jeg elsker min morgenkaffe, jeg elsker duften af hjemmebrygget kaffe , og det smager endnu bedre, når det er helt frisklavet. 🙂

 58. Elsker elsker ELSKER kaffe! Sluprede kaffe fra jeg ku stå i kravlegården og tigge en smule på en teske. Og nu er det gået i arv til mine 2 børn, som helst vil have kaffeis!

 59. Kaffe er min morgen – ingen morgen uden en kop friskbrygget kaffe.
  Nyder duften der breder sig i køkkenet, mens radioen kører, og jeg ser verden vågne i takt med, at kaffen bliver færdig…

 60. Elsker kaffe ? kaffe er som benzin til bilen. ????

 61. Jeg Vil gerne vinde dette kit til min kæreste, da han går meget op i hvordan kaffe laves og hvilke bønner der skal bruges 🙂

 62. Jeg ville virkelig gerne vinde kaffesættet, da jeg drikker utroligt meget kaffe og elsker en god kop i et dejligt selskab ☕

 63. Kaffe er jo det første man skal have om morgen for at blive menneske. ? Og desuden er kaffe også godt om eftermiddagen og til en kage eller to ?

 64. Jeg har absolut et nært forhold til min kaffe, og den skal være kraftig og fyldig.

 65. Ja tak, jeg elsker duften af frisk malet kaffe.????

 66. .. Det skønneste ved morgerne er, at jeg skal have min kaffe… Jeg har nu tiden til, i ro og mag..ganske stille stå og lave den fra bunden….. Det vil være den perfekte morgen!

 67. Jeg er først for ganske nylig begyndt at drikke kaffe. Det tog lidt tid at vende sig til men nu kan jeg ikke undvære det, kaffe er for mig blevet en forkælelse efter en lang dag, om det så er med veninderne eller for mig selv. Dog bliver den oftest købt på en cafe/kaffebar, da jeg endnu ikke er så habil til at lave den selv men det kan forhåbentligt ændre sig:-)

 68. Kaffe er selvforkælelse og jeg nyder hver eneste kop kaffe jeg drikker…

 69. vækkeuret siger 4.55 og det er mørkt og koldt uden for.
  øjnene er små og har svært ved at se vej til køkkenet, kaffemaskinen står i det mørke hjørne og venter på vandet.
  hanen bliver tændt, kanden fyldes med vand og tømmes i maskinen.
  jeg står og halv sover mens lyde af boblende vand starter, så småt begynder duften som får øjnene til at åben sige og solen så småt begynder at skinde ind i mit ansigt og nu kan man så småt smage den dejlige kaffe.

  nu ved man at det bliver en dejlig dag?

 70. Fantastisk mulighed, at kunne vinde dette sæt. Min mand og jeg elsker kaffe, -god kaffe -. Morgenen skal starte med en god kop kaffe eller to. Der suppleres med kaffe på job og når vi igen kommer hjem. Ville gerne have mulighed for at eksperimentere med dette sæt, for kaffe er blevet dyr at købe.

 71. Det ender også ofte med den lette senseo-pude løsning i løbet af dagen. Men jeg elsker at forkæle mig selv med en rigtig god kop kaffe. Har aldrig smagt Chemex-kaffe – det er helt sikkert en nydelse eller……

 72. Sikke en fin konkurrence 🙂 Den vil jeg sørme gerne være den heldige vinder af 🙂

  Tak for en hyggelig blog!

 73. Ingen ☕️ Ingen liv så kort kan det siges ? Hvis jeg skulle være heldig vil jeg dog give den fine gevinst til min søn og svigerdatter da de går mer op i lavning af kaffe end mig, jeg sætter bare maskinen igang ?

 74. Jeg vil elske at vinde en Chemex kande og en kværn. Det vil være prikken over i’et i vores weekender og i aftentimerne.

 75. “Kaffe?” er en af de nemmeste måder at få gæster på. Hvis den så endda ser så elegant ud mens den brygges og serveres, er det nok svært at få dem til at gå igen 🙂

 76. Kaffe er… det “brune blod”, der flyder i mine årer. <3

 77. Jeg er blevet glad for at bruge stempelkande, så det ville være en fantastisk præmie ?

 78. Det kunne være spændende med en mere gennemtænkt kaffeoplevelse 🙂

 79. Kaffe- ja tak
  Mvh Louise Huss

 80. Elsker god kaffe. Det er kaffen som starter mig op til en fantastisk dag, og slutter den med veninderne til en udgave med baileys ?

 81. Har altid ønsket mig en Chemex kaffebrygger. Jeg er vild med kaffe og ville glæde mig over præmien, hvis jeg vinder.

 82. Jeg elsker kaffe. På alle tider af døgnet. Men især om morgen når jeg er den der stå først op, så elsker jeg at sidde for mig selv og nyde en god kop kaffe

 83. Jeg har drømt om Chemex kanden så længe nu og det ville være fantastisk at vinde en så fin præmie. Jeg krydser fingre og drikker en god kop kaffe ☕️❤️

 84. Kunne sååå godt tænke mig at vinde! Er desværre pt sygemeldt med 2 diskusprolapser i nakken – og tænker at det kunne være super forkælelse at vinde denne præmie! Nu har jeg jo tid til at hygge om en fantastisk kop kaffe 🙂

 85. Min dag starter først efter den første kop kaffe 🙂 det at sidde og nyde en god kop kaffe, er det bedste jeg ved.

 86. Ser ud som en utrolig spændende kværn – og et smukt kit – sammen med Merrild kan man kun glæde sig til kaffen ?☕️

 87. Min kæreste vil blive rigtig glad for det 🙂

 88. jeg elsker en god kop kaffe – så enkelt er det. Det sanselig ved kaffe – duften, smagen, varmen.

 89. Jeg har endnu ikke lært at drikke kaffe, så her kan det da ske med stil ?

 90. Jeg selv er tedrikker, – MEN min søn og hans kæreste er rigtig glade for kaffe, – så ville være så herligt at kunne servere rigtig god kaffe for dem når de kommer på besøg 🙂 <3

 91. Elsker en god kop kaffe,køber kaffe med forskellige smag lige i øjeblikket og nyder det i fulde drag 🙂 Mangler en kaffekværn og elsker jeres kaffe,så håber på at jeg er heldig <3

 92. Jeg har altid haft et stramt forhold til smagen af kaffe, men duften af nybrygget kaffe er noget af det mest behagelige og afslappende jeg kender, så derfor skulle mine skønne forældre selvfølgelig have kaffen, så jeg kunne nyde duften lidt endnu!

 93. Jeg går på en efterskole, og jeg har lært at drikke kaffe herude. Vi er en gruppe dedikerede kaffe-fanatikere som kalder os selv for “kaffe-klubben”, Vi har et lille problem med kaffen herude, fordi den bliver produceret i massevis og slet ikke med kærlighed, og så er det i øvrigt sket ikke lige så god kaffe som merrild er. Jeg bliver meget glad hvis jeg går hen og vinder denne præmie, og jeg vil dele den med kaffeklubben eventuelt til en tema-aften.

 94. Kaffe er bønnen jeg aldrig troede ville blive en livsnyder for mig. Den lugtede mærkeligt og var slet ikke sød. I dag er den starten på en skøn dag, en afstressende stund midt på dagen og den sidste duft inden sengetid. Det kunne være en fornøjelse selv at prøve at lave den. Har i forvejen én pose Merrild bønner, men intet kværn.

 95. Det ville da være super at vinde :O)

 96. Moderne nostalgi – det må være indbegrebet af denne kande. Hvor ville jeg nyde duften og kaffen fra denne kande og nyde den tid der skal bruges til at give bønnerne den behandling de har krav på.

 97. Det må være til mig so nyder en kop eller gerne flere både morgen, middag og aften.

 98. Jeg vil sikkert dele den med vores Kaffeklub på efterskolen…. Det er et herligt fællesskab! 😉

 99. <3. Min mand has been an avid drip coffee drinker all his life. I enjoy the finer things in life…when it comes to coffee. I'd love to introduce him to what coffee can actually be, and how coffee SHOULD be drank.

 100. Kaffe har været i mit liv altid, vi er en meget kaffedrikkende familie og jeg ville da elske at blive en mester i kaffe endelig 😉 Jeg ville da være overlykkelig om jeg bliver den heldige vinder, så ved jeg også, at jeg ikke vil mangle kaffe i et helt år og endda goooood kaffe <3

 101. har så mange gode minder, der involverer kaffe. bla da jeg som barn, sad på skødet af morfar og fik lov at smage morfar kaffe. det er et par år eller to siden 😉 men nyder stadig en god kop kaffe og gerne sammen med min “kaffesøster”

 102. Kunne være så lækkert – vil elske at lave lækker kaffe! ❤️

 103. Hvis der er noget, jeg får min dag til at gå med, er det kaffe. Og jeg står og skal flytte i helt egen lejlighed for første gang d. 1 maj, så hvor VILLE det være fedt at vinde sådan et kaffesæt. Det ville sætte prikken over i’et ved at flytte hjemmefra for en inkarneret kaffe-elsker som jeg. 🙂

 104. Jeg drikker ikke selv kaffe og ja jeg lærer det nok aldrig. Men min mand er kæmpe kaffe nørd – så ville være skønt at vinde så jeg kunne forkæle ham lidt 🙂

 105. det ville nedsætte livskvaliteten ,vis vi ikke havde den gode kaffe 🙂

 106. Jeg kan ikke selv lide kaffe, hvilket er lidt en udfordring som pædagogstuderende 😉

  Men min svigerbror Christoffer er helt vild med kaffe, han eksperimenterer meget med det, og han har snart fødselsdag, så det kunne være så fedt at forære ham dette sæt 😀

 107. elsker kaffe og dagen stater ikke før vi har fået vores morgenkaffe <3 jeg elsker kaffe lavet på mange forskellige måder og en nydelse i sig selv-smagen-duften-aromaen <3
  når vi er på tur laves kaffen på gammeldags maner <3 smagen træder meget i kraft og er varm længere
  deltager hjertens gerne og vil blive dybt over vældet hvis jeg vinder og perfekt til vores telt tur til sommer <3 <3

 108. Jeg elsker at smage mange forskellige slags kaffe, og prøve at lave kaffe på forskellige måder, gerne sammen med gode venner.

 109. Håber at vinde, elsker kaffe 🙂

 110. Jeg elsker god kaffe. Desværre bliver det ofte bare til en gang frysetørret espresso med mælk. Mon ikke det her kit kan hjælpe med at peppe det lidt op.

 111. Vi er store kaffe drikker hjemme hos os , min mand skal have sin kande med hverdag når han tager på tur som chauffør , og ja jeg skal da også have kaffe , men skal altid have en lille slat mælk i , bliver nok aldrig voksen , hi hi

 112. En morgen uden kaffe er som at sove. Den bedste kop kaffe er om morgenen stille og roligt, vågne og byde en ny dag velkommen

 113. Elsker, elsker, elsker bare kaffe.. Duften, smagen, hyggen… Jeg er vist bare en af dem, der altid kan drikke en god kop kaffe 😉

 114. Jamen jeg nyder en god kop friskkværnet kaffe hver morgen. Det gør jeg, før jeg skal ud på arbejdet til det forfærdelige skidt, som den offentlige indkøbsordning får hjem til os ;D

 115. En god kop kaffe når man står op og efter en dejligarbejdsdag – det er virkelig noget der gør livet endnu mere herligt !

 116. Med kaffen følger roen efterfulgt af en følelse af velvære.. og når kaffen nydes, kan selv det mest almindelige øjeblik blive speciel – fx en stjerneklar aften på terrassen, når man lader blikket glide ud over havets blå eller når man sidder ved bordet sammen med børnene og snakker.

 117. Kaffe er mit “drug” og must inden og under mit natarbejde på hotellet, så det at kunne lave en kop kvalitets kaffe med sådan et kit her ville være perfekt!

 118. Jeg drikker kun 1-2 kopper kaffe om dagen… Derfor må det meget gerne være lidt luksus, hvilket man nok ikke kan sige at min kapsel-maskine er… Jeg ville blive rigtig glad for dette kaffe-kit 🙂

 119. Jeg ville elske at vinde dette sæt da jeg skal konfirmeres d. 7-5 og skal den aften have et par konkurrencer kørende til gæsterne. Det kræver så nogle præmier og det ville jo være super fedt at kunne udlodde sådan et sæt her!

 120. Jeg kan ikke leve uden kaffe – drikker flere kopper i løbet af dagen på arbejdet og igen, når jeg kommer hjem – Jeg vil ønske, at jeg vinder sættet <3

 121. Ville elske at vinde en luksuskaffesæt, da den står på instant herhjemme, og på job er kvalikaffen blevet skiftet ud med discount 😮

 122. Elsker kaffe – tit bliver det bare til en hurtig kop, men i ferier og weekender er der ikke noget bedre end en ordentlig kop kaffe 🙂

 123. Jeg savner mine rolige morgener.
  Jeg plejede at kværne bønnerne på en maskine fra Føtex og brygge i min gamle Mokka-kande, men med studier er det nu kun instans kaffe der nydes i huset.

  Om en måned er studiet slut og jagten på et job går igen 🙂
  Der vil det altså være dejligt at starte dagene i ro og mag med en frisklavet kop kaffe ☕

 124. Kaffe er min “SOULMATE” ❤️ og uden den vil min hverdag slet ikke fungerer, med kroniske sygdomme, er kaffen for mig en flugt ind i en verden med så mange skønne smags nuancer at jeg næsten glemmer smerterne ?. Et Kaffekitsæt fra By Bak, vil bryde min hverdag på den “FEDE” måde, hvor duft og smag vil Overtale ☕️☕️??

 125. Åh jeg elsker kaffe , og duften er nymalet kaffe er den bedste duft der findes ? Heidi

 126. Merrild kaffe er i top det er den kaffe der får mig sving, uden Merild kaffe er jeg ingen ting.
  Den kaffe er bare plinge ling.
  En ordentlig bønne i koppen er simpelhen toppen.
  Er vild med Merild varianter ??

 127. Den gode kaffe er en uundværlig del af min hverdag. Der er intet som kaffe der smager og behager og tillige kan forkæle både sanser, krop sjæl og sind. Jeg vil nyde at vinde det skønne sæt, som skal forkæle både mig selv og mine omgivelser. Nyde at anvende det til den gode kaffebrygning, hvor også lækre smagsvarianter kan tilføjes den altid gode bønne fra Merrild. – Den smukke akvarel er et skønt tillægsgode og en absolut forkælelse til vores fysiske rammer, som også skal nyde godt at alt det gode som Merrild kan bibringe.

 128. En god kop kaffe er altid godt

 129. Skøn gevinst – fine ting jeg har været vild med fra første gang, jeg så dem brugt i Merrild reklame – som meget gerne må lande her hos mig. Både min mand og jeg er nogle rigtige “kaffesøstre”, vi starter og slutter dagen sammen med dejlig kaffe og om eftermiddagen, når vi er hjemme igen fra job,hvor der også drikkes kaffe – så jo det er en gevinst, der vil gøre lykke her.

 130. Kaffe er godt – sættet er flot.

 131. Jeg ved inter bedre, end at sidde stille og roligt om morgen med min morgenkaffe. Det er et af mine yndlings tidspunkter på dagen.

 132. Det ville min kæreste bliver SÅ glad for! – også jeg selv selvfølgelig.
  Han er italiener og derfor lidt forvænt, når det kommer til kaffe. Hvis vi fik vores eget bryggekit, kunne han lære at lave en lækker, lækker kaffe til os begge 😀

 133. Mit forhold til kaffe er lidt spøjst. Jeg har drukket det i maaaange år men aldrig rigtig nydt det. Det er først her det sidste års tid jeg er begyndt at eeelske min morgenkaffe og virkelig prissætte en GOD kop kaffe! Mine forældre er til gengæld de største kaffe-entusiaster, og derfor ville det i særdeleshed være den rene luksus at kunne servere en lækker og god kaffe for dem når de visiterer 🙂 !

 134. Kaffe er den bedste drik i verden.

 135. Jeg elsker virkelig kaffe. Men ikke ALT kaffe, for, for mig er der ikke noget ved en dårlig kop kaffe?. Jeg bruger da min kaffemaskine, dog mindre og mindre, er for nydelig begyndt at lave Madam blå kaffe det fungere godt for mig. Jeg har også købt mig en stempel kande, men den har jeg endnu ikke haft det store held med, men jeg prøver stadig❤️ Kaffekværn har jeg slet ikke så det ville være dejlig også at prøve denne vej.

 136. Det var da verdens bedste præmie, elsker kaffe og den kande der er virkelig fin.

 137. Jeg vil elske at vinde denne præmie. Kaffe er min livret og en kop velbrygget kaffe med håndmalede bønner må da være himmelsk.

 138. Med mange aftenvagter på jobbet er det svært at komme udenom en god kop kaffe – og ligeledes med en skøn Brasiliansk svigersøn.
  Så hvis jeg er heldig skal han have fine luksuskaffesæt.

 139. ÆÆÆLLLLSSKKKEEERRR kaffe – dagen begynder bare ikke rigtig uden

 140. Jeg har erhvervet mig en skøn baby, der har givet min kaffeglæde nye dimensioner om
  formiddagen, så jeg krydser det hele.

 141. Jeg er vild med en god kop kaffe og vi går en del op i selv at vælge nogle bønner med smagsnuancer som vi kan li’

 142. Drikker kaffe lige nu…

 143. Det ville jeg gerne vinde! Jeg elsker kaffe, men jeg er ved at køre lidt død i Nescafé.. En sjælden gang i mellem køber jeg de dyre kapsler, men på SU holder det ikke rigtig rent økonomisk i længden. Det ville derfor være helt fantastisk at vinde sådan et sæt, så jeg kan få god kaffe til alle mine mange timers læsning til studiet. 🙂

 144. Jeg eeeeelsker kaffe og da jeg for tiden er gravid, må jeg holde mit kaffeindtag på minimum… Det kunne derfor være dejligt at de kopper jeg får, så er ekstra lækre! 🙂
  Krydser alle mine fingre for at få lov at prøve disse produkter! 🙂
  – Jannie

 145. Årh, det ville bare være den ultimative præmie for en kaffeelsker, som jeg selv. Og hvor ville jeg elske at kunne byde mine gæster på en rigtig lækker kop kaffe, fremfor en kedelig instantkaffe.

 146. Ej hvor er det bare sjovt, har lige siddet og snakket med min meget kaffedrikkende kæreste om hvor fedt det kunne være at begynde at slowbrygge kaffe til de sløve weekendmorgener. Gid det bliver mig der vinder så jeg kan overraske ham med denne flotte præmie.

 147. Hvor ser det spændende ud! Jeg SKAL have ÉN kop skøn kaffe dagligt, det er mit fix og jeg craver det lige indtil jeg har fået stillet behovet.
  Derfor håber jeg på mirakler her i konkurrencen, da jeg selvsagt værdsætter min daglige kaffe virkelig højt! <3

 148. Åh, det var en smuk præmie. Og brugbar når man som mig elsker kaffe, især den som er lavet slow og med omsorg. Jeg elsker slow kaffe, slow mad og mindfulness og nyder gerne min kaffe som en hel ritual hvor den både brygges og drikkes med samme omsorg.

  Tænker ofte at mindfulness, slow og nærvær er modsætningen til al den travlhed og multitasking vi alle fodres med i den senmoderne tid.

  Mmmm kaffe, jeg krydser alt og beder alle bønner jeg har for at vinde! Dejlig blog!

 149. Kan slet ikke komme igennem en dag uden kaffe 😉

 150. Jeg elsker min kaffe. Det er en hyggestund for mig at sidde med min kaffe. Enten fordybet i stilhed, eller sammen med en god veninde. Nu bedre kvalitet, nu større nydelse, så det vil være så lækkert at vinde

 151. Vi elsker kaffe her i huset -og drikker maaange kopper hver dag -men lige nu er vi kørt træt i “maskinkaffe” så det her lyder som en god ide -som vi gjorde før i tiden……altså skal kittet være meget velkomment

 152. Er vild med kaffe og kunne godt tænke mig at lege lidt med Chemex kanden, tror det kunne blive et hit

 153. Jeg kan ikke leve uden kaffe.
  Kaffe er min følgesvend i løbet af dagen.
  Fantastisk præmie???

 154. Kaffe er det der får mig i gang om morgenen og holder mig kørende i hverdagen. I weekenderne, er der mere tid til at Brygge en ordentlig kop kaffe, så der tændes for kaffemøllen og friske bønder helles i. Når vandet fra elkedlen er faldet til 95-96°C heles det over den friskkværnede kaffe i stempelkanden og 5 minutter senere, har man en perfekt kop kaffe?
  Vil elske at vinde dette sæt? elsker kaffe og elsker at jagte den perfekte bryggemetode

 155. Jeg er stadig nybegynder hvad kaffe angår…. jeg havde en periode hvor er næsten ikke kunne holde mig vågne , så for t få det til at hænge sammen på arbejdet begyndte jeg at drikke kaffe for ca 5 år siden … så vil gerne have udvidet min kaffe horisont her i en aldre af 43 år 🙂

 156. Jeg elsker kaffe!
  Jeg elsker den varme, runde og hyggelige smag af kaffe.
  Jeg er lige nu gravid og har heldigvis ikke oplevet nogen lede ved kaffe, som ellers mange gravide oplever. Jeg sørger dog for at drikke max tre kopper om dagen, for så skulle det ikke have nogen indvirkning på den lille spire. Men det skal altså også være tre af de gode kopper kaffe?

 157. Jeg er kæmpe tilhænger af kaffe, og jeg ville blive så glad hvis jeg vandt dette kafffekit;)

 158. Den bedste kop kaffe får jeg om formiddagen når jeg har været på arbejde i nogle timer… Vi har en cafe på mit arbejde, så det giver lige et lille afbræk fra arbejdet og jeg arbejder næsten dobbelt så effektivt efterfølgende 😉

 159. Kaffe drikkes bedst …..varmt og koldt hele døgnet

 160. Jeg vil forkæle min dejlige mand, han elsker god kaffe
  Jeg øver mig stadig på at drikke kaffe, men det er jo heldigvis aldrig for sent

 161. Kaffe er det første, jeg tænker på, når jeg vågner… Min dag starter altid med en kop rygende varm kaffe og jeg vil ikke undvære gudedrikken, der holder mig gående gennem dagen 🙂

 162. Så jeg kan forkæle min mand:)

 163. Nej hvor kunne det være skønt at vinde sådan et lækkert kaffekit. Har aldrig ejet en kaffemaskine da kaffe helst skal laves på “gammeldags” maner. Det kunne være så fedt at prøve og male sine egne bønner og få Rigtig Frisk Kaffe 🙂 Krydser fingre og sender en bøn til kaffe Gudinden herfra 😉 Hilsen Susanne

 164. Sikke en skøn præmie!
  Jeg forbinder kaffe med en god start på dagen samt hyggelige stunder med familie og veninder, hvor vi nyder en kop kaffe og vender verdenssituationen. 🙂

 165. Jeg drikker desværre ikke selv kaffe, men hvis jeg er heldig skal min kæreste have en lækker kaffe gave.

 166. Krydser fingre for det er da godt nok en spændende præmie, når man er kaffe-elsker

 167. Jeg har en dyr nespressomaskine, og det er nok noget af det ringeste jeg har investeret i, så lige pt. står den på instant kaffe med min gamle el-keddel, som er ved at være slidt op. Kunne være skønt at vinde en kaffekværn – har ikke rigtig smagt kaffe fra nymalede bønner, men vil glæde mig til det.

 168. Oij. Er der noget, der kan gøre mig ganske hed om hjertet og blød i benene, så er det en brygget kop kaffe. Vi kan lave kaffe på flere forskellige måder her hos os, og det har forskellige navne. Det er en ret vigtig ting, lige nu især for mig. Min mand er blevet lemlæstet lidt på sit job af en sort tjærekaffe (sådan går det, når man ikke nurser maskineriet!), mens jeg som barslende, studerende har mulighed for at kræse om bønnen. NØJ, det er vigtigt. Dagens bedste kop kaffe er nok dén, som min schweiziske boss fra mine unge dage i Alperne serverede for mig med ordene ‘zum verdauern’.. Meget romantisk, men dagens fordøjelseskaffe er direkte vidunderlig og det er DEN, jeg har allermest LYST til og som smager mig allerbedst. Især med en halv skive godt brød med ost på til. ÅH. Kaffen er én af mine bedste venner, ja. Jeg ville blive GLAD for at vinde, og især for den der Hario-dimmer. Man skal ikke gå ned på godt bryggeudstyr. Også Merilds produkter smager mig. Vi veksler mellem Merrild, Peter Larsen og BKI 🙂 Kh og GOD aften, Mai

 169. Er endnu ikke selv blevet voksen nok til at drikke kaffe, men det vil være den perfekte mors dags gave til min mor der elsker at starte dagen med en kop eller to. Og hvad er bedre end at glæde sine nærmeste, det giver i hvert fald mig ligeså meget glæde som at vinde noget til mig selv <3

 170. Jeg ville elske at vinde sådan et kaffe-kit til min kæreste der elsker kaffe. Jeg vil selv nyde duften af frisk-brygget kaffe ?

 171. Jeg kan slet ikke undvære min daglige (flere gange daglige) kaffe. Duften af friskbrygget kaffe er den bedste velkomst et fremmed sted.

 172. Kaffe er bare godt, morgen, middag, aften. Jeg vil rigtig gerne vinde 🙂

 173. Jeg elsker kaffe. Men der skal masser af mælk i mums

 174. Jeg maler selv bønnerne på en elektrisk kværn og brygger på en alm. kaffemaskine i hverdagen. Det kunne være sjovt at prøve det manuelt og slow i weekenden.

 175. Jeg elsker kaffe og det er uanset hvornår det er på dagen. Intet er bedre end at invitere familie/bekendte på kaffe og kage og sidde og sludre et par timer over et par gode kopper kaffe.

 176. Elsker kaffe og ville så gerne vinde så jeg kunne invitere min lor på endnu bedre kaffeoplevelse næste gsng hun har været og gøre rent hos mig da jeg pga jeg er svagtseende ikke kan se hvir skidtet er. Så fortjener hun så neget læjker kaffe for sin hjælpsomhed

 177. Vil elske at kunne nyde en kop god kaffe med venner og bekendte

 178. Jeg ville forkæle min kæreste med præmien, fordi han elsker kaffe 🙂

 179. Elsker elsker elsker simpelthen en god kop kaffe!
  Og den kaffemølle er da bare for fin!

 180. Kan ikke undvære kaffe. Der er intet bedre end slow brew i weekenden

 181. Ville jeg elske. Jeg drikker ikke så meget kaffe, men gør meget ud af kvaliteten på min kop kaffe.

 182. Jeg elsker simpelthen kaffe i alle dens afskygninger ☺ For mig er kaffens kvalitet dog også yderst vigtig, da en kvalitetskaffe simpelthen smager bedre, og også nydes på en helt anden måde. Jeg har længe ønsket at prøve en Chemex-kande, så jeg prøver lykken her ☺
  Kh Rikke

 183. Kaffe er min morgenvækning i hverdagen..og det er også min forkælelse om aftenen, når der bliver ro i huset…så kort sagt..jeg elsker kaffe??ville SÅ meget gerne have fingre i dette flotte sæt.

 184. Det ville være en skøn præmie at vinde.. Ville forkæle min mand, som er den der drikker mest kaffe herhjemme..;)

 185. I like it a lot… Ville nyde at lave kaffe til min dejlige mand, samt vore kære gæster (især min far), på dette lækre sæt… Plakaten ville være et lyspunkt i vores køk/allroom… Jeg drikker ikke selv kaffe, men jeg elsker at lave kaffe ?

 186. Jeg elsker kaffe og det er helt oprigtigt en af de vigtigste ting for at morgenen starter godt for mig 🙂

 187. Jeg drikker ikke selv kaffe, men det gør min søde kæreste ❤️ Herhjemme må han dog nøjes med pulverkaffe, hvilket han ikke er helt tilfreds med. Efter længere tids sygdom vil jeg rigtig gerne forkæle ham med dette lækre kit, da han nu har genoptaget sit studie, og derfor har brug for masser af kaffe – og så er Chemex jo en fryd for øjet og i indretningen. Jeg krydser alt, hvad jeg kan. Han fortjener lidt forkælelse ?

 188. Det fortjener en plads i mit nye køkken efter at min datter og jeg har knoklet med at sætte nyt køkken op. Vi skal fejre at ALT er i vatter og at vi gjorde det HELT selv. ??

 189. Sikke en lækker præmie!!!
  Jeg er stadig en Nespressopige, mest fordi jeg er vild med nemt at kunne lave kaffe med varm, skummet mælk. Men mit kæreste brygger løs med sit Hario udstyr, han er helt vild med filterkaffe. Jeg har overvejet at give ham en Chemex, fordi jeg synes, den er så pæn. Så skulle jeg være heldig at vinde, ved jeg i hvert fald godt, hvem jeg vil dele med 🙂

 190. Min kære far siger oftest tingene som de er. Og han er ikke bleg for at sige, at han ikke kan li’ vores kaffe. Så måske denne her kunne falde bedre i hans smag, når han er på besøg hos os ( og i vores smag)

 191. Jeg bor sammen med en som ELSKER kaffe og som har fødselsdag her den 19. Maj. Det ville være en fantastisk gave

 192. Jeg er dedikeret kaffeelsker og pønser på at få en tatovering af en espresso kande.

 193. Jeg ville elske at kunne byde gode venner til en god kop kaffe! Eller nyde en god kop kaffe med manden, når ungerne sover og roen sænker sig over det lille hjem 🙂

 194. Kaffe vækker mig om morgen, kaffe giver anledning til små pauser på jobbet, kaffe giver god snak med veninder, kaffe giver mig ro når ungerne er lagt… Kaffe er bare de små hyggelige stunder i hverdagen! Elsker kaffe!

 195. Jeg drikker Merrild-kaffe morgen, middag og aften, fordi den er bedst ?

 196. Jeg har det som dig, er blevet slem til at trykke kaffe ud af en kapsel og vil gerne have ændret den vane. Heldigt har Chemix kaffebryggeren har længe stået højt på listen over ønsker, så håber jeg vinder

 197. Mit forhold til kaffe? Jo’ det er uundværligt om morgen når jeg vågner. Skal helt ha’ flere kopper inden jeg er ordentligt vågen. – Sættet er da et ‘wow sæt’ – lige i min smag:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.