0
Danmark København

Bispebjerg Kirkegård og den forsvundne magi?

© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Har vi ødelagt det magiske, eller ligger magien i evnen til at kunne tiltrække sig uventet stor opmærksomhed? Her er lidt tanker om the hypede Bispebjerg Kirkegård, det, som fik os til at grine, og det, jeg alligevel konkluderede i sidste ende. 

indlægget indeholder reklame_grønDet er vist ikke gået nogens næse forbi, at kirsebrætræerne er sprunget ud på Bispebjerg Kirkegård, vel? Nuvel, det er et meget smukt og magisk syn, men magien er måske blevet en anelse udvandet i år, hvor ugen er blevet en must-do for alle – og jeg mener vitterligt alle.

Vi tog derud, dels for at se træerne – naturligvis – men faktisk også for at opleve virvarret. Jeg synes, det var super morsomt, og allerede da vi nærmede os lignede det nærmere en festivalplads end en kirkegård. Sidste år kørte vi ind på den halvtomme parkeringsplads ved krematoriet, og gik ubemærket til de smukke træer, men ikke i år. I år måtte vi lede i hver en lille sidegade, og det lykkedes os, mere heldigt end selvfølgeligt, at parkere ved Grundtvigs Kirke. Den kiggede vi lige ind i, for dernæst at spadsere i solskinsvejret til Kirsebær Alléen. Man kan ikke misse den, fordi i år er der sat skilte op, og jeg hørte endda at der også var opstillet festivaltoiletter?!! Foran en af indgangene var der opstillet en Lêlê foodcart, så man lige kunne få stillet den lille sult… vi var færdige af grin over den vilde udvikling, men tog det oppe fra og ned. I det mindste kræves der ikke entré, men det kan jo være det kommer til næste år, ha ha.

Små ting 20

Bispebjerg 3 Bispebjerg 4

Det er tydeligt at rygtet har spredt sig, og vi morede os også over at se så mange japanske turister, der havde opsnappet “hemmeligheden” og var draget derud.

Det er helt klart Instagram, der kan tage æren/skylden for dette galimatias, men det er nu engang sådan verden er. Og jeg forstår det godt – jeg selv drog også derud sidste år, fordi jeg havde set de smukke billeder et andet sted, og naturligvis bliver man sulten efter at se med egne øjne. Når jeg mødes med mine blogger-kollegaer, så taler vi nogle gange om det her med, hvad vi ikke har lyst til at dele. Det kan både være overeksponerede brands, man ikke har lyst til at associeres med, såvel som små unikke ting, man gerne vil holde lidt for sig selv. Lyder det skørt, synes du?

Jeg kan ikke hidse mig op over udviklingen lige hvad angår kirsebæralléen, for den er virkelig smuk, også omgivet af et mylder af mennesker. Faktisk synes jeg det er lidt smukt, at vi sådan mødes omkring én og samme ting uanset nationalitet, alder eller øvrige interesser, og jeg deler altid gerne det smukke med andre.

Bispebjerg 5

Bispebjerg 1 Bispebjerg 2 Bispebjerg 8

Sødeste Anna i hendes selvvalgte tøj, som på ingen måde passer sammen. Sjovt nok går hun slet ikke op i den slags, men øver sig for tiden alligevel meget i at udpege ting, som matcher. Og det er også hendes nyeste ord i ordforrådet; “matcher” siger hun stolt og smiler sit tandløse smil. Kæft hun er sjov og dejlig.

Har du været forbi nogle smukke kirsebærtræer, eller har du fulgt med online for at få dit fix? Måske er du aldeles ligeglad og upåvirket af den slags ♥

English recap

Sure thing that Instagram has done it’s best to make sure every one around Copenhagen knows about the cherry lane at Bispebjerg Cemetery. It’s understandable that everybody wants a peek for them selves, we did too, but we did amuse our selves when we found signs showing the way and a food cart in front of the entrance. Last year we had no trouble enjoying the trees without a lot of disruptions and this year we had a different take on the experience. I don’t mind and the trees are still so pretty – I don’t mind sharing the beauty with everyone else. 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.