Udgivet i Skriv en kommentar

Fest og festligt outfit

Outfit 5 kopi© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Den gamle krage her fik ellers svinget træbenet i lørdags, og det endda i et fint, casual outfit, som jeg viser jer mere til her. 

indlægget indeholder reklame_grønInd imellem sker det, at man indfinder sig i et outfit med et sådant velbehag, at man næsten ikke tror på det. Sådan har jeg med det her, som jeg havde købt til vores fest. Jeg var i timerne inden fortsat i tvivl om, hvorvidt jeg skulle hoppe i en kjole i stedet, men jeg blev ved beslutningen, og det er jeg virkelig glad for. Det var det helt rigtige til flere timers dansen inklusive et rend ind og ud fra terrassen. Jeg tænkte, I kunne få lov at se et par glimt fra festens start, hvor det lykkes mig at knipse lidt stemningsbilleder, og så naturligvis at se lidt nærmere på mit outfit.

Fest 19Fest 17Outfit 6Outfit 2Outfit 4Outfit 1Fest 8Fest 12Fest 1Fest 18

Vores fest var intim og fantastisk. Vi havde skejet ud og sørget for sushi og cava ved ankomst, til gengæld kom alle gæster med deres bedste bud på en vinder-cocktail. Vi blev ved til den lyse morgen, hvilket jeg ikke kan huske, hvornår jeg sidst har gjort, og det var simpelthen fantastisk. Altså lige ind til dagen efter – der virkede det ærligt talt ikke som en særlig god ide.

Outfit: Bukser og top fra Zara / Stilletter fra H&M / Armbånd fra Maria Black og Oh So Fine Bracelets / Ringe fra Maria Black og Enamel Copenhagen / Øreringe fra H&M (gamle)

Hvad med dig bag skærmen, er du god til at få svinget det gamle træben?  ♥

English recap

We held a party for some of our friends last saturday and I jumped into a casual party wear that turned out to be somewhat of a hit for me. I danced all night and even thoought I jumped into my sneakers some point during the night it just matched the outfit perfectly anyway. That party was a private and almost intimate one and we loved it with sushi, cava, cocktails and lots of dancing. The head hurt the next day, but thats hard to avoid right?! 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.