Gaveideer under 200 kr til Fars Dag

Gaveideer under 200 kr til Fars DagCopyright

English recap

Fars Dag ligger lige om hjørnet og ham må vi ikke glemme. Jeg har fundet 10 lækre gaver til far, som alle kan købes for under 200 kroner.

Screendump

I med børn, kender I den situation, hvor børnene løber direkte mod far, drejer hurtigt udenom ham og siger “mor, jeg er tørstig”, “mor, jeg skal tisse”… eller noget tredje?? Jeg kvitterer altid med at sige “Du løb lige udenom far – han vil da også gerne have lov at hjælpe dig nogle gange, glemmer du det?”

På næste næste søndag, den 5. juni, er det Fars Dag, og det skal selvfølgelig markeres med en lille forkælelse. En ting, jeg altid finder vanskelig, det er at finde på gode ting, som ikke koster en formue – jeg kan sagtens finde på gode ting, som ligger i den anden ende af skalaen, og jeg vil vædde med, at flere af jer har det på samme måde. Derfor har jeg hjulpet jer lidt på vej – her er nemlig 10 gaveideer, som koster højst 200,- kr. og som kan klikkes hjem på nul-komme-fem. En lille hjemmelavet gave eller tegning kunne nu også godt udgøre et mirakel, hvis du spørger mig…

  1. Keyhanger i læder – en af den slags med ekstra længde, så den kan hænge om halsen
  2. T-shirt i økologisk bomuld – denne i en ret fin farve til mænd, synes jeg
  3. Slips, jeg elsker slips, og dette er et af de pæne og klassiske, men der er også prikker og striber at vælge mellem
  4. Lækker fodcreme fra L.A. Bruket
  5. Boxershort af den hyggelige slags
  6. Plakat med vise ord i et minimalistisk udtryk
  7. Bælte, fås også i sort
  8. Rygeboks til grillen, så kan man jo lave fynsk rygeost eller ryge makrel – det er da en rigtig mandegave
  9. iPhone oplader til bilen
  10. Ab Roller – de må godt træne lidt de mænd, ik?!

Faren herhjemme er særligt værdsat af både mor og børn. Han er tålmodig, kærlig og humoristisk, og det bidrager altså særligt positivt, når huset svulmer af østrogen fra tid til anden.

IMG_0010.JPGFAR farve

Det er fredag, og lige om lidt smutter jeg på Ingolfs Kaffebar, hvor jeg skal holde arbejdsdag med en anden selvstændig vendinde. Det elsker jeg – kan I nyde dagen derude, klem fra Dorte ♥

English recap

Fathers Day is coming up very soon so I wanted to share some items that are not expensive and could easily be a great gift for daddy. I thinks it’s important to show daddy he’s appreciated and that doesn’t have to mean a lot of money spent. A nice drawing, handmade gift or a little something bought would be enough to show him some love. I wish you a great friday and start of the weekend.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.