Inspiration til indretning af grøn salon

grøn frisør Copyright

English recap

Min nye salon står snart færdig, og allerede i næste uge indtager jeg rummet med mine kunder. Her er mine tanker om, hvilken indretning jeg stræber efter for at understrege, at det er en grøn salon, og den inspiration, jeg læner mig op af i processen. 

ScreendumpDet er så utroligt tæt på, at min nye salon står klar. På mandag begynder jeg at arbejde derude, så weekenden her kræver de sidste seje træk med lidt maling, opsætning af spejl, rengøring og så videre.

En masse små detaljer mangler, og nogle af dem skal have lov at falde på plads langsomt, så jeg får den helt rigtige løsning. Detaljerne, som skal have lov at tage lidt tid, er sjovt nok også dem, som skal skabe en stor del af stemningen i det lille rum. Jeg har nu længe pinnet butiksindretninger, som jeg føler mig inspireret af, og jeg føler mig rimelig klar i tankerne i forhold til stilen, jeg ønsker. Når det er sagt, så er rummet ikke kæmpe stort, så jeg vil have lov at flytte ind og mærke rummet, mulighederne og begrænsningerne, før jeg laver huller i væggen til hylder og billeder. Det skal føles rigtigt – det skal se godt ud – og det skal fungere i praksis.

grøn salon indretning og inspiration

Det er vigtigt for mig, at rummet ikke overmander én, når man er der. Det skal føles hyggeligt, men samtidig råt og minimalistisk, og så skal det ose af grøn salon, eftersom jeg kun arbejder med produkter, som er rene, ukemiske og miljøvenlige.

Inspirationen kommer alle mulige steder fra, ikke mindst nogle af de delinger, jeg er faldet over på Instagram. Jeg har sørget for at gemme inspirationen på Pinterest under et pinboard, jeg kalder for Shop Owner. Tiden må afsløre, om inspirationen bliver til at genkende i mit rum eller om jeg ender med andre løsninger til de sidste detaljer. Under alle omstændigheder er jeg ikke i tvivl om, at der bliver super fint og rart – det mærker jeg allerede nu.

Det er lige gået op for mig, hvor tæt vi er på vores sommerferie – blot 5 1/2 uge!! Vi flyver til Singapore, så jeg skal holde lukket i salonen 3 uger i juli – mon jeg overhovedet har lyst til det, når jeg nu lige får det hele på plads? ♥

English recap

I am almost ready to start working in my brand new salon, since only some details are missing now. Monday next week I will greet my customers in the new shop but some details will still be missing for some time. I have to feel the room and get to know it before I decide on where to hang the shelfs for my products for example. The inspiration for the decor I have been pinning on Pinterest for some time now, and you can find all my pins on the inboard Shop Owner.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

2 Comments

 1. 28. maj 2016 / 19:01

  Hej Dorte
  Det lyder som nogle gode overvejelser du har gjort dig mht din nye salon 🙂
  Jeg har gået og tænkt over, om man hos dig kan få lavet lyse striber selvom man ammer?
  Jeg skal giftes til august, og ville så gerne at det kom lidt mere “liv” i mit hår..
  Vh Julie

  • 29. maj 2016 / 21:41

   Hej Julie – det er jo op til den enkelte, men eftersom jeg bruger farver, der ikke har farlig kemi i sig og derfor ikke damper, så ville jeg ikke selv bekymre mig for det. Fang mig gerne på sms eller via Facebook, så kan vi tale nærmere om det 🙂 Kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.