Udgivet i Skriv en kommentar

Jeg har været god ved mig selv

Tankemylder 3-2Copyright

English recap

indlægget indeholder reklame_grønJeg ville egentlig bare lige hilse på sådan lidt casual her i dag. Jeg okser rundt om mig selv 20 gange i timen, men føler ikke rigtig, at jeg når nogle vegne – kender du det? Sagen er den, at jeg er ved at være ret udmattet efter en periode med håndværkere, støv, ufærdige projekter, nye planer, gør-det-selv-arbejde og almindeligt arbejde. Alt dette naturligvis samtidig med at pigerne starter på en helt ny hverdag, som jeg naturligvis gerne vil understøtte bedst muligt.

Jeg savner simpelthen sådan nogle helt almindelige eftermiddage og aftener, hvor jeg ikke skal nå alt muligt voksent. Jeg har lyst til at sy på symaskine, og til at være doven på sofaen, men jeg vil også rigtig gerne være færdig med salonen.

De seneste par aftener har jeg prioriteret de ting, som giver mig energi i stedet for at male gulve og slibe vægge. Jeg trængte simpelthen til at gøre noget, der ikke var fysisk opslidende, og noget som samtidig giver fornyet energi – så jeg har blogget! Og jeg har også været forbi Amira og gjort et par temmelig fine udsalgskup fra denne sæsons styles hos Black Swan.

Tankemylder 2 Tankemylder 1

De bukser her bliver mine nye favoritter – de sidder pisse godt, for nu at være helt ærlig, og der er kun den ene tossede ting, at producenten har glemt at måle elastikken af i livet. De skal blot have et klip og en zigzag-søm ved symaskinen, og den slags er jeg jo ikke bange for. Prisen er heldigvis sat ned, og om et par dage rammer udsalget også deres webshop, så hvis du er snedig venter du lige et par dage, hvis du vil klikke dem hjem.

Nå, jeg iler videre i min travle dag. Næste gang I hører fra mig, deler jeg ideer til gode gaver til Fars Dag med et budget på højst 200 kroner ♥

English recap

I’m just checking in very fast to say hello. I needed to take a break from all the necessities and adult tasks that seem to be all I’m doing at the moment. I have been good to myself the past days – blogging, which I of course love, and sales shopping from Black Swan. My energy feels so low these days, but I do need to finish up the salon soon. 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.