Kan man lave pæn indretning med et TV?

Planter 21© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Indretning med TV, det lyder bare som et æstetisk mareridt ikke? Se hvordan vi selv har løst den udfordring, men se også hvordan andre har løst udfordringen fornuftigt.

indlægget indeholder reklame_grønDet er nok primært et kvindeproblem, men det der med fjernsyn og indretning, det er bare ikke altid en god kombi. Man kan selvfølgelig arbejde med diverse integrerede løsninger, men selvom der findes nogle ret smidige varianter i den kategori, så oplever jeg altid, at det bliver lidt tungt og voldsomt til min egen smag.

Vi har herhjemme et let TV med hvid ramme, og det føler jeg ikke “larmer” så meget. Når det er sagt, så er jeg nu ikke specielt vild med TV’et som et møbel, og jeg undværede det gerne. Jeg er ikke til store billedevægge til mit eget hjem, så i stedet for at camouflere vores TV, har jeg valgt at trække referencer til det for at skabe en sammenhæng. Jeg føler selv, at det er lykkes rigtig fint med de grå gardiner, den grå væg og de valgte billeder ved siden af TV’et. Måske du også kan se meningen i, hvad jeg mener?

TV

Jeg synes faktisk, at Denise, fra bloggen Sirlig, løser det med TV’et temmelig elegant, lige for tiden med TV på en mørkegrå væg, men bestemt lige så fint på hvid væg, som også vises i indlægget.

Er jeg den eneste, som skal bruge ekstra kræfter på at få plads til det forbandede TV? ♥

English recap

Oh those TV’s, how do we make nice decor with them? Here’s how we have solved it drawing references to the black screen by adding grey curtains and having the grey wall on on the other side, but also you could choose to paint the wall dark and hide the screen among print arts and other like Denise from the blog Sirlig. How do you feel about the TV as a part of the decor?

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

2 Comments

  1. Charlotte K
    19. november 2016 / 11:37

    Hvor er dit tv møbel fra?

    • 19. november 2016 / 17:45

      Det er fra Ikea, tror ikke det er meningen at det skal være et tv-møbel, derimod CD-reol, og det er i hvert fald 4 år gammelt, men måske de stadig har dem? Kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.