0
Løst og fast

Køkkensavn og drømme om madplaner

Tilbehør© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Når man bygger nyt køkken, så sylter man også de gode hverdagsretter og planlægning. Her er lidt om, hvordan det går med byggeprojektet og de ting, jeg glæder mig rigtig meget til at kunne snart…

indlægget indeholder reklame_grønJeg savner et ordentligt køkken, og jeg savner tid i dagligdagen til at boltre mig i det. Det er virkelig gået op for mig gennem processen med at bygge nyt køkken, hvor meget jeg i virkeligheden holder af at lave mad og eksperimentere. Vi går og venter på den bestilte bordplade, som jeg næsten er nervøs for at se – tænk, hvis den ikke passer på de mål, som den skal. Det er super nervepirrende, ja næsten ikke til at holde ud.

Allerede når salonen står klar inden længe, forventer jeg at kunne genoptage en hverdagsstruktur med madplaner, salater og ordentlig mad. Indtil da går alle aftener og dagtimer med en kombination af arbejde, koordinering af håndværkere og at selv gå til hånde, så det med den ekstra halve til hele time til planlægning og madlavning, den er der bare ikke. Det glæder jeg mig meget til, ikke mindst fordi jeg simpelthen ikke formår at holde mig til diætistplanen midt i dette kaos. Det er jo ikke fordi, det er verdens undergang, men der var nu engang nogle mål med at gå til en diætist, og nu hvor jeg har været der og ikke overholder planen, så har jeg endnu mere dårlig samvittighed end før. Jeg har end ikke haft  tid og overskud til grundigt at gennemse de papirer med gode råd, som hun gav mig efter første session, så det står på næste uges to do.

Mine bedste opskrifter til hverdagen

IMG_1611.JPG

Burger med hjemmebagte burgerboller

IMG_7397

Blomkålssuppe

2015-11-25 02.25.50

Thaimad

IMG_4059

Tøm køleskabet-retter, så man får brugt sine gode rester

I det hele taget er det det med salaterne og det grønne tilbehør, som synes det kniber med. Det kræver bordplads, fantasi og tid at begive sig ud i, men det er også noget af det, som vi decideret savner på bordet mange dage om ugen.

Herhjemme har vi overstået en heftig fødselsdagsweekend, og vi er trætte og dovne. Søndag aften byder derfor på en aften på langs, som for mig starter netop nu ♥

English recap

In the process of building a new kitchen one thing I’m beginning to really miss is daily routines, cooking and eating regularly and healthy. My diet is not at all being overheld and I hate my self for bailing on it – there is light at the end of the tunnel, and the end fortunately is near. The counter for the kitchen will arrive on june 1st, so please keep your fingers crossed that it will fit. At our house we held two birthday parties this weekend and therefore we’re pretty tired – right now my only plan is to go to bed and relax.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.