Udgivet i 2 kommentarer

En liste over de bedste spisesteder på Amager

Selvom mange har fordomme mod Amager, så kan ingen altså løbe fra, at her er temmelig skønt her på øen. Vi har heldigvis også en række af gode og unikke spisesteder, så her er min liste over de bedste spisesteder på Amager.

(Dette indlæg blev sidst opdateret i August 2017)

Amager har altid været skydeskive for mange fordomme og negative associationer. “Lorteøen” har da også været bagest i køen i mange år, både i relation til byfornyelse og faciliteter. De seneste 10-15 år er det dog blevet et mere attraktivt og moderne Amager, som heldigvis rigtig mange elsker og flytter til. Det var en tilfældighed, der førte mig til Amager, men som fynbo må jeg sige, at jeg har fundet den perfekte pakke med lidt nærmiljø a la Fyn og masser af hovedstad. Vi er jo rent faktisk bare en cykeltur fra København K og ligeså med Amagerfælled, Amager Strandpark og endda kort vej til lufthavnen.

Tjek også denne anmeldelse af Streetfood på Reffen ud!

Noget, jeg synes, der har manglet på Amager, er lækre butikker og spisesteder, men især det seneste års tid, er der også sket positive ting på det område. Vi har efterhånden en rigtig god håndfuld udvalg af take awaysteder, restauranter og cafeer, og jeg tænkte at jeg ville dele mine favoritter med jer her i dag

Bedste kaffebarer på Amager

Bingo 156 Amagerbrogade 156
Skøn liller Berliner-agtig kaffebar med pladser både ude og inde og tæt på Amagerbrogades liv. De serverer fremragende kaffe, gode og simple retter og en fantastisk kop varm citron og mynthe-drik. Læs anmeldelsen her

CUB Coffee Bar / Copenhagen Coffee LAB Strandlodsvej 48
Nær Lergravsparken Station finder du den nørdede kaffebar, der oser af Brooklyn-inspireret New Yorker-stemning. Her ristes og males kaffen i et laboratorie og den smager fantastisk. Jeg har skrevet om Cub Coffee Bar her.

Wulff & Konstali – Lergravsvej 57
De har en virkelig fin og familievenlig brunch, ikke mindst med lækre Hansen Is til børnene og mulighed for at sidde udenfor. Jeg er fjollet med deres avokado med sesam og flagesalt. Læs om et af mine mange besøg her.

Ingolfs kaffebar – Ingolfs Alle 3
På Ingolfs Kaffebar er du altid sikret en cozy stemning og en gedigen og god kop kaffe. Menukortet bugner af lækker morgenmad og brunch, også en super gode vegetarbrunch vel at mærke.

Mad og Kaffe – Tyrolsgade 6
Populær morgenmadscafé med skønt menukort, som du plukker fra alt efter smag og størrelsen på din sult. Af en eller anden grund bliver den dog aldrig min favorit – noget med beliggenheden måske? Har intet dårligt at sige om den dog, og jeg kender mange begejstrede faste gæster her.

Bedste take away på Amager

Bosskok sushi & wok – vores lokale sushipusher, som i den grad lever op til vores forventninger om kvalitet og lækre smagsvarianter. Vi benyttede os af dem til vores cocktailfest for nyligt, hvor samtlige gæster var begejstrede for madens kvalitet. Det er lidt billigere end Sticks’n’sushi, som vi også er meget begejstrede for herhjemme.

Naked Fish – en lille, æstetisk sushi-biks på Amagerbrogade 102. Vi har flere gange fået leveret via Just Eat, og hver gang er det simpelthen så smukt anrettet og sanger friskt og lækkert. Hos Naked Fish har de et godt menukort, som dækker både det børnevenlige og det voksne behov. Klar anbefaling herfra!

Jagger Amagerbrogade 128
Vesterbro er flyttet til Amager i form af de påståede bedste burgere i byen. Om det nu også er den fulde sandhed, skal jeg ikke sige med sikkerhed, men jeg har smagt dem og de er gode!

Punjabi Amagerbrogade 188
En indisk take away, som bruger mange, friske grøntsager og i øvrigt giver en super venlig service. Her henter vi jævnligt mad, hvor den klassiske butterchicken står i højeste kurs og med Pappadums som tilbehør.

Sticks’n’Sushi Krudthuset Amager Strandvej 110
YES! Vi har fået Sticks på Amager, og jeg har indviet den mere end 1 gang. Krudthuset er et charmerende hus ved stranden, hvor atmosfæren er holdt let og casual – maden er præcis som vi kender den, nemlig i top! Nu står den under take away, men det er jo i lige så høj grad et skønt spisested…

De bedste spisesteder på Amager

Bedste spisesteder på Amager

Natur Tørst – Amagerbrogade 138
Nyåbnet charmør med fokus på superfood, hvilket vil sige masser af grøntsager, juicer, eksotiske frugter, bipollen (ja!!) og kaffe. Endda til helt rimelige priser og med en god og imødekommende betjening.

TOTO vinbar Amagerbrogade
Jeg har efterhånden tilbragt mange gode aftener her og aldrig har de skuffet i hverken kvalitet eller service. Altid god stemning, altid fuld af velsmag og aldrig kedeligt!

Toto udmærker sig i øvrigt ved at være leveringsdygtig af en gedigen vinkælder og dertilhørende kendskab til de enkelte flasker. 

Halifax Amager – Amagercentret
Halifax er virkelig en af mine yndlingsburgerbarer, ikke mindst fordi man bygger sin burger selv og fordi de har verdens bedste sweet potato fries og en lækker ærtebøf. Restauranten ligger lige ved Amagerbro Metrostation.

Broders – Amagerbrogade 146
En kombination af vinbar og butik med specialvarer indenfor øl, vin, snacks og marinader med udenlandsk eller eksklusiv herkomst.

Ingolfs kaffebar – Ingolfs Alle 3
om jo nærmest er min nabo, og et sted jeg jævnligt hænger ud – ikke mindst for at arbejde lidt uden for hjemmet, og holde møder med andre. Skønt, skønt sted med super god kaffe og lækre retter. Senest fik jeg en lækker risotto med blomkål, mums.Brunch på Amager De bedste spisesteder på Amager
Foruden de nævnte, så er vi berigede med både Meyers Bageri, som i øvrigt laver fantastiske pizzaer, Lagkagehuset og Holms Bageri, ligesom vi har det populære Ismageriet, hvor der altid er lang kø på solskinsdage.

Det er altså ikke de eneste gode spisesteder, vi har har på øen, og der er flere spændende steder, som jeg endnu har til gode at stifte bekendtskab med. Giv mig gerne en heads up, hvis du synes, jeg er overset noget virkelig godt ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

2 tanker om “En liste over de bedste spisesteder på Amager

  1. Jeg vil lige slå et slag for Foodie, som ligger i starten af Amagerbrogade! De laver simpelthen nogle fantastiske sandwiches – masser af vegetariske! Min personlige favorit er med dadler, feta og mynte. De har i øvrigt også lidt varme retter, som dahl.
    Det er i øvrigt ren take away 🙂

  2. […] En liste over de bedste spisesteder på … […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.