Udgivet i 4 kommentarer

Mine piger fylder 6 år i dag

6 år_2© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

indlægget indeholder reklame_grønNogen fylder 6 år i dag, og selvom vi fejrede dem både lørdag og søndag den forgangne weekend, så får de selvfølgelig fødselsdagsmorgenbord, flag og gaver. Der skal deles ud i fritten i dag, men så er festlighederne også ovre for denne gang.

Den ene er en stædig lille rad, som hurtigt afkoder al motorisk leg. Hun nørder en del, og er typen, som memorerer ting og holder sig til reglerne. Når det er sagt, laver hun også gerne sine egne regler, således hun sikrer sig at være på toppen hele tiden. Hun er sensitiv på den reagerende måde, så et par hidsighedsflip kan godt melde sig, når ressourcerne er brugt op, men hun bliver dygtigere og dygtigere til at forstå sig selv.

Den anden er en sød og pleasende pige, der bestemt ikke trives med konflikter. Hun vil helst gøre alle glade, og bøjer sig gerne for at se det ske. Fantasien er hendes ven, og vi lytter dagligt til adskillige og meget nuancerede historier, som vist kun er delvist sande, men ikke desto mindre optager hendes lille hoved. Freja er også en sensitiv pige, men god til at skærme sig selv af og vende ryggen til det dårlige.

6 år_4 6 år_36 år_1

Jeg er aldeles fjollet med dem begge to, og kan på dette stadie slet ikke huske, hvordan vi egentlig fik tiden til at gå, før de kom ind i vores liv. Der er tider, hvor vi er trætte i hovederne, men hold nu op, hvor de mest af alt fylder os op med lykkefølelse. Tænk engang at være så heldig 

English recap

These sweethearts are today turning a sharp corner – 6 years old, cheeky and charming. Congratulations to both of you and thanks for being in my life ♥

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

4 tanker om “Mine piger fylder 6 år i dag

  1. Stort tillykke med dem begge to og hvor er de da bare to skønne krudtugler 😉

    1. Mange tak for det Helena – jeg er helt enig med dig, de er ret skønne ?

  2. Lidt forsinket men et meget stort tillykke med de to smukke piger 🙂
    Det er virkeligt nogle gode fotos af dem, nogle ville gøre sig smukt op i stort og på væggen 🙂
    Håber de havde en skøn fødselsdag.

    1. Jamen mange tak skal du have – de og vi havde flere skønne dage ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.