Når man er mor, glemmer man halvdelen af looket

IMG_0775Copyright

English recap

Om lidt for afslappede vaner, neglelak på den ene hånd og andre behageligheder, som jeg inviterer ind i min hverdag. Her er lidt skøre historier fra min hverdag med hjemmekontor…

Screendump

Det skal ikke være en hemmelighed, at livet som hjemmearbejdende kan gøre én lidt magelig til tider. Det der med høje hæle, pænt tøj og håret sat, det ville jeg gerne være bedre til, og selvom jeg selvfølgelig lige tænker mig om, inden jeg får kunder ind ad døren hver dag, så er der altså dage, hvor jeg er ret bekvemmelig. Behageligt tøj er jo ikke i sig selv forbudt, og det er heller ikke sådan, at det ikke kan styles, så man ser ordentlig ud, men man skal jo trods alt gøre det, ikke?!

I fredags valgte jeg at hoppe i pænt, men afslappet tøj, og jeg hoppede endda i de høje open toe stilletter. At jeg så ikke helt fik fuldført dagens look ved at huske neglelakken på begge hænder, og at håret flyver ustyrligt rundt, det hænger vi os vel ikke, eller? Jeg glemte simpelthen den anden hånd i farten… til gengæld forsøgte jeg mig med løst hår, som i løbet af dagen dog blev for varmt og derfor røg op i en knold. Kender du til den slags mageligheder? Jeg har i dag besluttet, at jeg skal gøre lidt mere ud af hverdagslooket fremover – fordi jeg lige præcis savner det element ved ikke at gå på arbejde uden for hjemmet til daglig.

IMG_0747IMG_0767IMG_0623_nyIMG_0628IMG_0759IMG_0767IMG_0779

Outfittet består af shorts med Broderie Anglaise og en skøn oversize T-shirt med hør på den bløde og lækre måde – begge dele fra Black Swan.

Jeg har snuppet T-shirten i str L, fordi den kryber lidt efter første vask, og jeg vil være sikker på, at den forbliver oversized til mig. Mindre kunne sikkert også have gjort det, men jeg er godt tilfreds med den sådan her.

Billederne er taget af Frida, som jeg holdt sparringssession med i fredags over en kold ice latte på Ingolfs Kaffebar. Det er skønt at have nogen at lege med, når man ellers arbejder alene hele tiden.

Husk at udsalget hos Black Swan er skudt i gang. Kig forbi deres webshop og klik hjem med dejlige 40% ♥

English recap

The other day I had a work date planned with Frida. The sun was out and even though my outfit was casual, I felt like going in heels just to bring the casual outfit to another level. I am a busy mother though so of course I flew out of the door with the nail polish only on one hand – things like that happen often for me but I guess I’m not alone? 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

Follow:
Share:

4 Comments

 1. 31. maj 2016 / 16:16

  Du ser skøn og smuk afslappet ud og det gode ved at være mor og hjemmegående er vel også, at du som kvinde kan hvile meget mere i dig selv og det er en kæmpe fordel for alle omkring dig 🙂

  • 31. maj 2016 / 23:22

   Jamen det har du fuldstændig ret i – men det skal være en god balance mellem at hvile og ikle at give helt slip. Jeg tror meget på den ro og balance som du nævner, men jeg tror også på den kraft som ligger i at gøre sig umage for sig selv og dem man elsker.

 2. 31. maj 2016 / 21:17

  Det klæder dig Dorte!
  Og det med hverdagsoutfit er også en by laaaangt væk, når man på arbejdet bare skal klæde om til uniform ?

  • 31. maj 2016 / 23:20

   Hvor er du sød Anne og jeg misunder nu heller ikke den hvide kittel-uniform. Det er noget med den rette balance ikke?! Glæder mig til at se dig i salonen snart, knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.